Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Florin Dinu despre Cupa Carpbook: "Un adevarat concurs al andurantei"

duminică, 11 octombrie 2015
A IV-a editie a Cupei Carpbook s-a desfasurat in perioada 25-27 septembrie 2015 pe aceeasi pista ca si precedentele doua ediii, lacul Hermes Peris.
 
De data asta,datorita cererilor foarte mari, s-a decis inchirierea intregii balti, 30 standuri, si sa se pescuiasca cu 3 lansete cu acelasi regulament, cantitate + calitate (best 5).
 
Tot la capitolul “Noutati” s-a decis si sectorizarea baltii, dar nu neaparat din nevoia de a echilibra standurile, cat pentru dorinta de a avea mai multi castigatori. In urma unei centralizari a premiilor castigate in ultimele 2 sezoane pe lacul Hermes am observant ca nu exista nici un stand care sa nu fi castigat cel putin un premiu.
 
S-au acoradat premii atat pentru Locul I la general cat si pentru locurile I, II, III pe fiecare sector + captura baltii care s-a decis ca fiind cel mai mare peste al unui participant care nu a prins podiumul (din aceleasi motive, cat mai multi castigatori).
 
 
 
Probabil datorita succesului tot mai mare de care se bucura Cupa Carpbook, au inceput sa apara si sponsori interesati sa incurajeze aceasta competitie. S-au acordat premii pentrul Locul I la General, un pachet de nada din partea The One, pentru Locul I, Sector A, un voucher de nada CS APS si un voucher de plumbi made by Levi 74; castigatorul sectorului B primind din partea Senzor un pachet de nada.
 
Concursul s-a desfasurat in bune conditii atmosferice desi au existat amenintari de ploaie cu rafale de vand. Dupa primul cantar am avut si prima certitudine, castigatorul baltii, Bogdan Constantinescu, “o morsa batrana” (cum ii place lui Victor Oana sa spuna) care s-a jucat cu noi, mai novici in ale pescuitului. Acesta a cerut cantar suplimentar pt 10 pesti dupa numai cateva ore de concurs, moment in care nimeni nu prinsese mai mult de 2-3 pesti. Dupa 24 de ore de concurs se putea observa ca pestele este cantonat in zona standurilor 21-30, marea majoritate a pestilor fiind prinsi acolo, parea ca deja avem podiumul conturat… Intre timp insa, pestele a migrat catre standurile 1-14, rasturnand practic din temelii clasamentul, dar fara a clatina prea tare locul I la General care in ultima noapte si-a permis sa doarma linistit… Dupa cantarul final am constatat ca nici unul din castigatorii sectoarelor nu erau in top 3 dupa 24 ore de concurs.
 
A fost un concurs extrem de disputat, cu rasturnari de situatie mari, cu surprize si cu tensiune pana la decernarea premiilor. Cand am terminat de strans si am ajuns la administratie, 5-6 concurenti de pe sectorul A si 5-6 concurenti de pe B intrebau daca au prins podium. In concluzie, a fost un concurs foarte reusit din toate punctele de vedere, cred ca toata lumea a savurat spiritul amical al competitiei devenita usor usor un adevarat concurs al andurantei. S-au prins in total 2717,67 kg peste, cel mai mare peste prins in concurs 17,73kg, media pestilor 6,75kg.
 
 
 
Multumesc pe aceasta cale celor care au ajutat ca aceasta competitie sa fie un succes, echipelor Crapmania, Carpbook, Senzor, CS APS, Liviu Ilie (Levi 74), The One si nu in ultimul rand administratiei Hermes Peris. Multumiri tuturor participantilor si felicitari castigatorilor !
 
Florin Dinu,
Organizator Cupa Carpbook
8 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 12 octombrie 2015 12:43

    Viorel Mateianu : Felicitari, Florin, pentru organizare si pentru articol!

  • luni, 12 octombrie 2015 13:25

    Dragos Mardare : Bravo Dinutule! Sa ne vedem sanatosi la urmatoarea editie!