Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

George Slave si Vio David, locul 3 in Ungaria la un concurs cu 58 de echipe

marți, 24 iunie 2014
La editia din acest an a concursului Byron Cup au participat nu mai putin de 58 de echipe. Concursul a avut loc in perioada 19-22 iunie 2014 si s-au prins 5,7 tone de crap.
 
 
 
Echipa Senzor Planet, George Slave si Viorel David a reusit sa obtina locul al 3-lea al podiumului, cu un total de 251,67 kg, pescuind cu boiliesuri.
 
"A fost un concurs greu, cu multe echipe bune, pe un lac superb. La capitolul organizare, organizatorii austrieci, s-au prezentat impecabil, iar noi am fost invitati din oficiu si la urmatoarea editie a competitiei. Am pescuit cu solubile 1016, editie limitata, de la Senzor si am avut rezultate foarte bune. Am tras foarte mult de pesti. Recomand tuturor pescarilor romani participarea la evenimente din Ungaria. Distanta dintre Bucuresti si lacul Szeky este de 1030 km.", ne-a marturisit George Slave.
 
 
 
Cel mai mare crap al competitiei a cantarit 29,45 kg si a fost prins de o echipa din Austria. Valoarea premiilor din acest concurs a fost in jurul sumei de 20 000 euro.
Inca o data, echipele romanesti obtin rezultate importante in competitiile internationale.
Anul acesta, in Ungaria, sunt peste 50 de competitii sportive de pescuit la crap, iar la majoritatea participa si pescari romani.
6 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.