Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

George Slave si Vio David, locul I si captura la un concurs de anvergura din Ungaria

luni, 19 iunie 2017
George Slave alaturi de Vio David au reusit castigarea Byron Cup, un concurs organizat pe lacul Szeki-to din Ungaria, unde au participat nu mai putin de 58 de echipe din mai multe tari din Europa.
 
 
Cei doi au reusit sa acumuleze in total 681,88 kilograme de peste, iar cei mai mari 5 au cantarit nu mai putin de 86,18 kg. Cel mai mare crap pus pe salteaua de receptie de romani a avut 22,06 kg si a fost desemnat captura competitiei.
 
george slave senzor 
George Slave nu este la prima competitie castigata in Ungaria, fiind un impatimit al concursurilor desfasurate in tara vecina. L-am intrebat pe acesta de ce alege sa participe la astfel de competitii.
 
szeki to 
"Merg in primul rand la concursurile din Ungaria pentru frumusetea lacurilor de acolo, dar si pentru diversitatea pestilor pe care reusesc sa-i prind. Un amestec de crapi si teni, de diverse dimensiuni: mici, medii, mari si foarte mari. Un alt aspect important este reprezentat si de valoarea premiilor. Fiind concursuri cu un numar mare de participanti si valoarea premiilor este consistenta. De asemenea, Ungaria, este la jumatatea distantei dintre mine si partenerul meu, Vio David, stabilit in Germania. Ma bucur mult atunci cand echipele romanesti reusesc performante in afara granitelor tarii", ne-a marturisit George.
 
team david romania 
Pentru George Slave urmeaza joi finala Campionatului AGVPS de pescuit la crap alaturi de lotul Senzor Shimano, unde clubul castigator va primi titlul de campion national si va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap ce va avea loc in acest an tot in Ungaria, pe lacul Deseda.
 
team david romania senzor 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.