Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

IBCC 2019 IN TRANSMISIE LIVE LA FISHING & HUNTING CHANNEL

marți, 2 aprilie 2019
Dragi pescari, avand in vedere interesul din ce in ce mai mare aratat de voi, postul TV Fishing & Hunting Channel, principalul partener media al Cupei Internaționale de pescuit la Crap de la Balaton, va difuza pentru prima data in TRANSMISIE LIVE, fiecare moment al competitiei!
 
Pe durata IBCC-ului, telespectatorii nostri vor putea urmari rezumatele concursului, incepand cu 13 aprilie, zilnic, timp de o oră și jumătate, atat in limba maghiara, cat si în engleză și română, în mai multe țări europene.
 
fishing and hunting channel ibcc2019 
Astfel, evenimentele competitiei vor putea fi urmarite în peste 10 milioane de case. Pe langa prezentarile evenimentelor zilnice, vom asigura si spectacole live, dar și analize in detaliu cu expertii postului.
 
Echipa Fishing & Hunting speră ca, după difuzarea online a acestui eveniment de mare succes, impactul acestei competitii legendare sa devina si mai mare, iar competitia sportiva in sine sa ajunga la o audienta mult crescuta. Revenim cu mai multe detalii în curând!
 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.