Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Incepe Campionatul Mondial de pescuit la crap! Care sunt principalele favorite ale competitiei?

marți, 2 octombrie 2018
In perioada 1-7 octombrie 2018 la Belgrad are loc editia cu nr. 20 a Campionatului Mondial de Pescuit la Crap, organizat sub egida CIPS-FIPS.
 
championship serbia 2018 
Competitia propriu-zisa debuteaza miercuri, 3 octombrie, ora 12:30 si se incheie sambata 6 octombrie, la aceeasi ora.
 
Serbia nu este doar tara organizatoare, ci si una dintre principalele favorite la castigarea trofeului. Tot printre echipele bine cotate la castigarea campionatului se regasesc selectionate precum Romania, Croatia, Franta, Anglia sau Ucraina.
 
bogdan dragan 
La ultimele 3 editii ale turneului, Romania a reusit sa obtina doua podiumuri la proba pe echipe (locul 2 in 2017, respectiv locul 3 in 2016), precum si doua medalii de aur la individual (2015 si 2017).
 
La editia de anul acesta participa in total 27 de tari, iar competitia se anunta a fi foarte stransa, datorita faptului ca pe balta ce gazduieste evenimentul se prinde foarte putin peste.
 
serbia 2017 
In 2007, la ultimul campionat mondial organizat in Serbia, nationala Romaniei de atunci, reprezentata de Senzor a pierdut la mustata aurul mondial. Povestea dramatica a acelei finale a fost povestita chiar de Andrei Vladeanu, intr-un articol publicat pe site-ul Crapmania.
 
 
Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.