Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Invincibili

marți, 20 septembrie 2011
AFRICA DE SUD, A PATRA OARA CONSECUTIV CAMPIOANA MONDIALA!
 
„PUTEM NADI SI PESCUI PRECIS LA 160 DE METRI!”
 
 
 
Johan Donald (manager Africa de Sud):”Noi avem o filozofie simpla de echipa. Impotriva hazardului tragerilor la sorti nu avem cum sa luptam sau sa ne pregatim in consecinta. Insa, pe locurile pe care picam putem sa eficientizam pescuitul la maximum. Echipele noastre sunt foarte bine dotate si sunt pregatite sa faca fata oricand celor mai dificile si diferite situatii. Ma refer la echipament si nada. Totodata avem in lot pescari foarte bine antrenati si pregatiti, care pot oricand sa scoata cel mai bun rezultat din standul respectiv. De exemplu, putem nadi si pescui cu acuratete, foarte precis, chiar si la 160 de metri!
In Italia am avut o problema la inceputul concursului deoarece la antrenament am prins foarte bine pe fund si am inceput in consecinta, iar apoi i-am vazut pe englezi debutand excelent la zig rig. Am fost nevoiti sa schimbam tactica din mers, insa – exact cum spuneam – pescarii nostri s-au putut adapta rapid pentru ca detineau tot arsenalul pescuitului intre ape (echipament, nada) cat si bagajul necesar de cunostiinte.”
 
 
 
LA ENGLEZI, TREI PUSTI TITULARI
 
 
 
Mich Smith (manager Anglia):” Pentru noi a fost clar de la inceput ca pe o vreme calduroasa si cu o presiune crescuta a pescarilor asupra lacului crapii se vor ridica de pe substrat. Am inceput cu zig rig – uri si ne-a iesit, chiar daca lungimea forfacurilor nu era tocmai una obisnuita pentru Marea Britanie, intre 4 si 8 metri. Am condus concursul o buna bucata de timp insa marea experienta a sud-africanilor coroborata cu faptul ca noi am avut trei tineri sub 22 de ani titulari (poate cei mai valorosi pusti din Anglia in pescuitul la crap) a inclinat, in final, balanta in favoarea lor.”
 
 
 
 
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.