Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Joi incepe ultima etapa a 6 CARP CLUBS. Cine castiga?

miercuri, 21 octombrie 2015
 
 
Joi, 22 octombrie la ora 21 00 puteti urmari in exclusivitate la Fishing and Hunting filmul mansei a 3-a a Turneului Celor 6 Cluburi, mansa disputata la Corbu si castigata de clubul The One.
  
 
Tot joi 22 octombrie, la ora 13 00, incepe si ultima etapa a Turneului, programata pe lacul Hermes Peris. Iata situatia in clasamentul general inaintea acestei ultime etape.
 
 
 
Potrivit situatiei de mai sus, cele mai mari sanse la castigarea 6 CARP CLUBS 2015 le are clubul Claumar Insoft care conduce cu 2 puncte. The One ar avea nevoie de o victorie la doua puncte in fata celor de la CI (insotita si de un punctaj bun pe sectoare) pentru a detrona liderul. In aceste conditii mansa se anunta foarte interesanta.
 
Urmareste desfasurarea competitiei pe forumul Crapmania.ro. Click aici
 
 
 
Potrivit regulamentului turneului numele clubului castigator va fi gravat pe soclul trofeului, acesta fiind unul transmisibil, iar ultimele doua echipe vor retrogada si in editia 2016 vor fi primite alte doua cluburi.
 
Sursa: F&H 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.