Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Oferta 4CARP pentru editia cu nr. 5 a Cupei Carpbook

marți, 23 august 2016
In perioada 2-4 septembrie, pe balta Hermes Peris are loc Cupa Carpbook, concurs ce a luat nastere la initiativa comunitatii online de pescari de pe Carpbook, lansat in anul 2013.
 
cupa carpbook 
Competitia este organizata de Florin Dinu, iar cele 30 de locuri disponibile s-au ocupat in primele zile de la anuntarea evenimentului. Se pescuieste la individual, pe doua sectoare si doua clasamente bazate pe cantitate si calitate (cei mai mari 5 pesti).
 
boilies 4carp 
Cu un portofoliu impresionant si lider in segmentul competitional, 4CARP, impreuna cu Fudo Romania sustin performanta si vin cu o surpriza pentru toti participantii de la Cupa Carpbook, editia a V-a.
 
Din partea 4CARP fiecare participant va primi 2 cutii  de boiliesuri pentru carlig, din cele doua noi game scoase in acest an, Magnum Gold, respectiv Royal, insotite fiecare de cate un plic de carlige Fudo ISER TF.
 
carlige fudo 
Valoarea toatala a premiilor oferite celor 30 de participante este de aproximativ 1300 lei.
 
pachet boilies 4carp 
De asemenea, pentru acest eveniment producatorul de boilies 4CARP a personalizat un pachet special de nade pentru toti pescarii care iau parte la acest concurs, cu un pret promotional.
 
Pachetul contine:
5 kilograme de boiliesuri Magnum (de 20 sau 24mm),
2 kilograme de solubile Magnum (de 20 sau 24mm),
1 kg de pasta solubila pentru carlig Magnum,
1 cutie de boiliesuri pentru carlig Frankfurter Spicy,
1 cutie de boiliesuri pentru carlig Magnum,
1 cutie pop-up-uri 10mm,
2 plicuri de carlige Fudo ISER TF.
Pret promo: 350 lei (redus de la 482 lei).
 
Oferta este valabila doar pentru participantii Cupei Carpbook, in limita a 2 pachete / pescar. Comenzile se trimit la adresa de e-mail: george@4carp.ro sau telefonic la nr. 0723 878 564 (George Alexandru).
 
 
Castigatorii concursului vor primi, de asemenea, pe langa cupe si medalii si pachete cadou din partea a mai multor sponsori, precum Senzor Planet, APS sau Levi74 (plumbi pentru pescuit).
 
Desfasurarea competitiei se poate urmari pe forumul Crapmania.ro, in sectiunea Competitii crap.
 
George Alexandru
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.