Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Record mondial la casting? Cristian Mihalcea si cea mai lunga aruncare din lume cu lanseta.

marți, 21 martie 2017
Selecet Baits Casting Competition a avut loc in Popesti Leordeni, jud. Ilfov si s-a desfasurat prin aruncarea exclusiva cu modelele de lansete Select Baits Potenza, Vigor si Rocket Gun cu lungimea de 13' (3,90 metri).
 
select baits casting 
Fiecare concurent a aruncat de doua ori, iar in clasamentul final s-a calculat media celor mai bune distante obtinute cu fiecare model.
 
select baits lansete 
lansete select baits 
Lansetele si mulinetele cu tambur fix au fost puse la dispozitie de catre organizator, iar firul principal a avut diametrul de 0,25mm.
 
 
Cristian Mihalcea, un pescar nelipsit de la astfel de evenimente, a reusit o aruncare de 235,5 metri cu o lanseta Select Baits Vigor si un plumb de 110 grame, ocupand astfel locul 1 in concurs si stabilind si un record mondial la aruncarea peste cap.
 
clasament select baits casting 
Printre participanti au fost pescari pasionati de casting, o parte din ei cu rezultate deosebite in acest sport si care isi dedica mult timp exersand pe camp, de multe ori in extrasezon de pescuit, cand afara e frig si alti pescari stau in casa la caldura. Analizand clasamentul final, este evident ca aceste antrenamente dau roade.
 
Felicitari tuturor concurentilor pentru rezultatele de exceptie.
 
Crapmania.ro 
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • miercuri, 22 martie 2017 14:47

    Thomas Cristian Vasilescu : Felicitari castigatorului, participantilor si organizatorilor! De curiozitate, ce mulinete ati folosit ?