Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Regulamentul CN Crap 2012 de la Sarulesti

marți, 15 mai 2012
Campionatul National de Crap APCR 2012
 
Duminica, 20 mai, incepe prima etapa a CN Crap APCR 2012, la Sarulesti. Iata regulamentul, sponsorii si partenerii acestui Campionat National, care se va intinde pe durata a trei manse.
 
Programul competitiei
 
Durata: 72 ore
Duminica:
ora 08.00 acreditare la Hotel Raduta
ora 09.00 tragere la sorti a standurilor
ora 12.00 inceperea competitiei.
Duminica, luni, marti, miercuri: competitia in desfasurare.
Miercuri
ora 12.00: sfarsitul competitiei.
ora 15.00: festivitatea de premiere la Hotel Raduta
 
Regulamentul competitiei 
 
Se puncteaza crapul comun, oglinda si amurul cu greutatea cel putin egala cu 1500 grame.
 
1. Se pescuieste numai de pe mal. Este interzisa folosirea barcutelor de nadit si a sonarelor de orice fel. ELIMINARE
2. Numarul maxim de bete admis la pescuit este de 4 (patru). ELIMINARE
3. Deplasarea pe zona de concurs se face cu mijloace auto care vor ramine in vecinatatea standurilor, la minimum 20 m de locul de pescuit. Rulotele sunt admise. AVERTISMENT
4. Daca unul dintre concurenti va fi nevoit sa paraseasca standul cu masina, la intoarcere acesta va parca masina in incinta hotelului Raduta, iar arbitrii ii vor asigura transportul de la hotel la stand si invers. Incalcarea acestui punct din regulament atrage dupa sine avertisment.
5. Accesul altor autovehicole la mai putin de 20 m de stand, cu exceptia celor ale organizatorilor, comisiei de arbitraj sau mass-media, este strict interzis.
6. Program vizitatori: 9.00- 19.00. AVERTISMENT
7. Fiecare peste valid se va tine singur in sac. Este obligatorie pastrarea crapilor in stare buna in saci. Orice peste mort prezentat la cantar nu se valideaza si atrage dupa sine avertisment.
8. Se fac doua cantariri pe zi, una dimineata si alta seara, cu exceptia zilei de miercuri 23 mai atunci cind ultima cintarire se face dupa semnalul de inchidere a competitiei.
9. Naditoarele de orice fel sint interzise. Se pescuieste numai cu plumbul gol, fara pasta sau alta nada pe el. Este permis un singur carlig pe montura, iar firul de par este obligatoriu. ELIMINARE
10. Este interzisa nada vie de orice fel. ELIMINARE
11. Nadirea grea este permisa in intervalul orar 9.00 – 19.00. AVERTISMENT
12. Pana la ora de start a concursului este interzis naditul si lansatul. AVERTISMENT
13. Este interzis iluminatul puternic pe balta noaptea. AVERTISMENT
14. Toate activitatile de pescuit sunt permise numai celor 2 (doi) pescari titulari inscrisi pe foaia de concurs la inceputul etapei. Rezervaele care decid sa insoteasca titularii pe balta au statut de vizitator. ELIMINARE
15. Este obligatorie folosirea monturilor care sa permita eliberarea crapilor in caz de ruptura. AVERTISMENT
16. Este obligatorie folosirea monofilamentului ca fir principal. AVERTISMENT
17. Nu este permisa obstructionarea celorlalte echipe. In cazul in care un pescar dintr-o echipa incurca alta echipa sau are un comportament nesportiv, va primi avertisment.
18. Naditul, lansatul sau drilul se desfasoara numai in zona standului de pescuit. AVERTISMENT
19. Comisia de arbitri impreuna cu organizatorii sunt singurii in masura sa judece contestatiile si sa ia masuri impotriva unei echipe in cazul incalcarii regulamentului. Orice contestatie sau abatere de la regulament in timpul concursului trebuie adusa la cunostiinta celui mai apropiat arbitru, care va informa arbitrul sef. Contestatia se face in scris. Taxa de contestatie este de 100 ron. Aceasta va fi inapoiata concurentului daca faptele din contestatie sunt confirmate.
 
Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa se autosesizeze cand este cazul si sa noteze eventualele sanctiuni in foaia de arbitraj.
 
DOUA AVERTISMENTE = ELIMINARE
 
Sursa: APCR 
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.