Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Road to Serbia: Finala Campionatului AGVPS. Cine merge la mondiale?

miercuri, 27 iunie 2018
Dupa un campionat incendiar, care s-a remarcat prin emotie, suspans si multe rasturnari de clasament, in cursa pentru titlul de Campion AGVPS au ramas 6 cluburi de pescuit.
 
campionat mondial pescuit la crap 2018 
Joi, pe 28 iunie, finalistii Campionatului AGVPS 2018 intra in ultima runda a competitiei, acolo unde castigatoarea va reprezenta Romania la Campionatele Mondiale de pescuit la crap - Serbia 2018, respectiv Africa de Sud 2019.
 
iohan kraus ccc corbu 
CCC Corbu, Mr Fish Bucuresti, The One - Vulturul, Kan Vis Rm. Valcea,  AGVPS Constanta - WLC Carp Club 2, precum si un club din judetul Calarasi sunt loturile calificate in marea finala ce se desfasoara in perioada 28 iunie - 1 iulie pe lacul Corbu 2 din judetul Constanta.
Favoriti la castigarea trofeului sunt pescarii de la CCC Corbu, campionii en-titre, conform unui sondaj realizat pe forumul Crapmania.ro in perioada 20-27 iunie, insa pista de concurs pe care are loc intrecerea ofera multe surprize de fiecare data, iar lupta pentru locul 1 ramane deschisa si foarte echilibrata. 
 
nicu cioara mr fish 
Grila de concurs pe care se pescuieste se va vota la sedinta managerilor de miercuri, iar echipele vor avea cate un stand liber intre ele.
 
foto finala campionat agvps 
liveTEXT » Urmareste desfasurarea finalei Campionatului AGVPS si clasamentele intermediare pe forumul Crapmania.ro.
liveFOTO » Traieste alaturi de noi finala. Transmitem imagini de pe pista de concurs. Urmareste-le in sectiunea FOTO de pe forumul Crapmania.ro.
 
Iata si castigatorii ultimelor editii ale Campionatului AGVPS.
 
2017 - CCC Corbu 
2016 - Carp United
2015 - Carp United
2014 - Carp United
2013 - Ovidius Constanta
2012 - Energy Carp Brasov
2011 - Nexgen Bucuresti
2010 - Planet Carp.
 
Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.