Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Romania scrie istorie! La prima editie a Cupei Mondiale de pescuit la crap pentru fete am castigat locul 1 pe sectorul A si medaliile de argint pe echipe.

sâmbătă, 1 iunie 2019
cupa mondiala pescuit crap feminin 
Echipa feminina de pescuit la crap a Romaniei, formata din Barta Dana, Saracut Gyzela, Nica Gina, Plesa Cristina, Ghita Elena si Papuc Veronica, a castigat, sambata, medalia de argint la Cupa Mondiala, care s-a desfasurat in perioada 29 mai - 1 iunie pe lacul Villeneuve de la Raho din Franta.
 
romania pescuit feminin 
Romania a reusit clasarea pe pozitia secunda a clasamentului final, in timp ce Franta, gazda evenimentului a devenit prima castigatoare a trofeului. Medalia de bronz a revenit selectionatei Angliei, condusa de cunoscutul pescar Rob Hughes.
 
pescuit crap 
Sectorul A a fost castigat de conationalele noastre, acolo pescuind echipa compusa din Barta Dana - Saracut Gyzela.
 
pescuit la crap 
Nica Gina si Plesa Cristina au avut un start exceptional de concurs, in prima parte a competitiei reusind sa prinda o cantitate mare de crapi si conducand detasat clasamentul la individual.  
 
cupa mondiala 
La prima editie a Cupei Mondiale, desfasurata sub egida FIPS-CIPS, au participat cinci natiuni. Reprezentativa tarii noastre a fost antrenata de Andrei Vladeanu, iar evenimentul a fost transmis online de Fishing & Hunting Romania. Aventura pescaritelor noastre in Franta va fi difuzata intr-un material video complet pe F&H Channel.
 
lac villeneuve franta 
Iata clasamentele finale:
 
cupa mondiala pescuit crap feminin 
cupa mondiala pescuit crap feminin 
cupa mondiala pescuit crap feminin 
cupa mondiala pescuit crap feminin 
cupa mondiala pescuit crap feminin 
Crapmania.ro 
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.