Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Senzor a câștigat Turneul CRI, ediția 2022.

sâmbătă, 1 octombrie 2022

CS Senzor a reușit să câștige cea mai mare competiție intercluburi din România. La CRI2022 au participat 31 cluburi, iar cele mai bune 9 s-au calificat în finala de pe lacul Iannis, județul Bihor.

senzor castiga cri2022

CRI 2022 a avut 4 manșe de calificări, desfășurate pe 4 lacuri din diferite regiuni ale țării: Cenușaru, Sacoșu Turcesc, Hermes Periș și Doripesco. În fiecare etapă de calificare au participat câte 8 cluburi, iar primele două clasate s-au calificat în etapa finală de pe lacul Iannis, desfășurată în perioada 22-25 septembrie 2022. Cel mai bun loc 3 obținut în rundele de calificări (CS Cormoranii), a concurat de asemenea în manșa finală, completând astfel numărul de 9 loturi finaliste.

iannis lake

CRI – a debutat în 2015 din nevoia de a creea o alternativă descentralizată, deschisă tuturor pescarilor din România, guvernată de sportivitate și FAIR-PLAY, organizată după un regulament întocmit de profesioniști care au facut un brand din arbitrajul pescuitului la crap. 

lacul iannis

Lacul Iannis sau ''Regatul Crapilor Mari'', după cum l-au numit organizatorii CRI. 

La finala CRI, ediția 2022, cele 9 loturi participante au reușit să prindă 282 crapi cu o medie de 14,880 kg și o cantitate totală de 4207 kilograme. Captura competiției a cântărit 30,700 kg. De asemenea, au fost puși în salteaua de recepție 36 pești cu greutatea mai mare de 20 kg și alți 8 trecuți de 18 kilograme.

clasament final cri 2022

Lupta a fost una strânsă până la final, clasamentul răsturnându-se de mai multe ori. O mare parte dintre pescarii prezenți au reușit să-și doboare recordurile personale, deși cu toții fiind pescari experimentați, cu multe competiții în spate.

vladut mateianu cri

Magicianul Vlăduț Mateianu

Lotul Senzor prindea bine pe sectoarele B și C, însă pe A, după primele 48 de ore, totul părea pierdut, cu un singur pește prins. Astfel, în dimineața zilei de sâmbătă, căpitanul clubului, Vlăduț, a efectuat o dublă schimbare pe standul problemă și a elaborat o nouă strategie de pescuit pentru  ultimele 24 de ore din concurs. 

senzor la iannis lake

Viorel Gălan (foto - dreapta), zis și Makelele, a uimit ceilalți concurenți prin distanțele la care lansa 

pescuit cu senzor la iannis

Crap 26,725 kilograme - stand A3 

Ceea ce a urmat a fost o răstunare totală a clasamentului, echipa Senzor de pe sectorul A a punctat în mai multe rânduri cu crapi săriti de 20 kilograme, cel mai mare cântărind aproape 27 kg. Avansarea în clasament pe sectorul A, a adus și locul 1 lotului Senzor în clasamentul general, odata cu cântarul de prânz, de sâmbătă.

mihai catalin la iannis

sorin rudeanu pescuit iannis

iannis lake senzor

toni comsa iannis lake

Pentru Senzor, lucrurile au funcționat apoi până la finalul competiției și au reușit să câștige titlul de campioni ai regiunilor, ediția 2022. Nadele și momelile Senzor Planet și-au dovedit încă o data eficiența și au adus în vitrina clubului unul dintre cele mai răvnite trofee din fenomenul competițional românesc. Cel puțin 10 crapi prinși de Senzor la Iannis, au fost over20 kilograme.

castigatorii cri2022

nada senzor iannis lake

CS Senzor a încheiat compețitia cu cel mai mic număr de puncte obținute, după regulamentul FIPS-CIPS.

trofeu CRI2022

Trofeul competiției a fost acordat de Andrei Vlădeanu și Gabi Tomulescu, reprezentații sponsorului principal al evenimentului, magazinul de pescuit FishingMall

cri2022

senzor cri

senzor cri2022

senzor planet castiga la iannis

Pentru pescarii din lotul Senzor urmează un alt eveniment important: finala Campionatului AGVPS pe Dyno Lake în perioada 6-9 octombrie 2022, acolo unde au reușit să termine pe primul loc în etapa de calificare. 

CRI2022 

Toate clasamentele din finala CRI2022, precum și galeria foto (peste 1000 fotografii) sunt disponibile pe forumul Crapmania.ro 

cri2023 

Pentru ediția din anul 2023, organizatorii anunță un număr record de cluburi participante, iar ceea ce știm deja este că finala va avea loc tot pe lacul Iannis.

organizatorii CRI

Inscrierile au început deja pe crioficial.ro 

Crapmania.ro

Foto: CS Senzor (George Iorga)

Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 26 decembrie 2022 13:26

    Therese Poulain : Societatea financiară s-a specializat în toate domeniile. Vă punem la dispoziție oferte pentru toate nevoile dvs. de finanțare cu un împrumut personal și investim în proiectele dvs. majore. și investiți în proiectele dumneavoastră majore. Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele. Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto. Vă ajutăm să vă finanțați proiectele, cum ar fi construcția casei, a biroului, a afacerii sau a unui proiect care necesită finanțare externă. Persoanele aflate în nevoie ne pot contacta pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumiți : Email: poulaintherese4@gmail.com