Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Senzor castiga mansa a doua si se califica in semifinalele Campionatului AGVPS. Cine ajunge in finala?

luni, 4 iunie 2018
Cel mai asteptat eveniment al pescuitului competitional si-a desemnat participantele din penultimul act al turneului. 12 cluburi de pescuit se intrec in semifinale pentru un loc in marea finala.
 
senzor planet 2018 
In urma celei de-a doua manse de calificari, disputata in perioada 31 mai - 3 iunie, mai departe merg, in ordinea clasamentului, urmatoarele: CS Senzor, CCC Corbu (campionii en-titre), AGVPS Constanta (al doilea lot WLC Carp), un lot din Judetul Calarasi, WLC Carp Club si Bucovina Carp Club. Toate cele 6 loturi erau favorite la calificare, conform unui sondaj realizat de catre Crapmania.ro pe forum.
 
lot ccc corbu 
Clasamentul final, precum si galeria foto din desfasurarea concursului se poate vedea aici.
 
cs senzor 
Castigatorii, alaturi de alte 6 cluburi venite din prima etapa de calificari, urmeaza sa dispute semifinala ce va avea loc tot la Corbu, in perioada 14-17 iunie 2018.
 
Care crezi ca sunt cluburile care se vor califica in marea finala a Campionatului AGVPS? 
 
Voteaza si castiga. 
 
Fa-ti cont pe forumul Crapmania.ro, intra in sectiunea Campionatul National de Crap, in topicul dedicat Semifinalei Campionatului AGVPS si voteaza cele 6 loturi care crezi ca se vor califica in finala.
 
Totul e gratuit si dureaza doar cateva secunde.
 
Pentru a ajunge la chestionar apasa pe link-ul urmator:
https://www.crapmania.ro/forum/campionatul-national-de-crap-f25/desfasurare-semifinala-campionat-agvps-14-17-iunie-2018-t56899.html#p687595
 
vm impact boilies 
Daca raspunzi corect ai sansa sa castigi 3 kilograme de boiliesuri VM IMPACT, aceleasi cu cele cu care au pescuit pescarii din lotul Senzor in etapa recent incheiata, conform spuselor lui Vladut Mateianu, managerul clubului.
 
Crapmania.ro 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.