Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Surpriza de proportii la Campionatul AGVPS! Unul dintre loturile favorite a fost eliminat din prima mansa. Cum explica infrangerea?

marți, 22 mai 2018
Parcursul lotului Viitorul Claumar in tentativa de a cuceri primul titlu de campion national al Romaniei s-a incheiat suprinzator in prima etapa de calificari.
 
viitorul claumar 6 carp clubs 
Campionii en-titre ai Turneului 6 Carp Clubs, poate a doua cea mai importanta competitie de crap dupa Campionatul AGVPS,  desfasurata pe lacul Corbu – au ratat calificarea in semifinala in ultima noapte de concurs, dupa ce timp de mai bine de 50 de ore s-au aflat in fruntea clasamentului.
  
claudiu popa 
campionat agvps 
''A fost etapa foarte grea, cu multe loturi puternice la start, care s-au luptat pentru calificare. Sincer nu ma asteptam sa nu ne calificam, dar pestele nu s-a hranit cum o face de obicei, iar lacul Corbu nu a fost nici macar la jumatate din potentialul sau, iar toate acestea corelate cu o grila foarte proasta au dus la necalificarea lotului Viitorul Claumar, la o diferenta de 11kg. Tin sa urez tuturor fir intins si sa ajunga cat mai departe in drumul lor spre finala", a declarat la final Claudiu Popa, capitanul lotului Viitorul Claumar.
 
lazapulu bogdan claudiu popa 
In ceea ce-l priveste pe Claudiu Popa, acesta impreuna cu coechipierul sau, Bogdan Lazopulu, au reusit cea mai slaba pozitionare a lotului Viitor Claumar pe sectorul C, acumuland cele mai multe puncte, desi in urma cu o saptamana, pe aceeasi balta si acelasi sector, cei doi pescari reusisera la Cupa Rig, o competitie cu 70 de echipe participante, castigarea sectorului si a locului 2 la general, la o diferenta de doar 14 kilograme fata de ocupanta locului 1. 
cn crap 2018 
Dupa rezultatul primului tur al Campionatului AGVPS cele 6 loturi caliticate mai departe sunt: CS Green Lake, Mr. Fish Bucuresti, CS Carp United, The One Team - Vulturul, AJVPS - Prahova - Master's Carp si Kan-Vis Rm. Valcea. Clasamentul integral se poate accesa aici
 
claumar nu s-a calificat la campionatul agvps 
Dezamagirea lotului Viitorul Claumar este cu atat mai mare intrucat castigatoarea editiei din acest an a Campionatului AGVPS va reprezenta Romania atat la CM din Serbia 2018, cat si la CM Africa de Sud, editia din anul urmator.
 
Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.