Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Tentativa de furt 20 000 € demascata de oficialii IBCC! Echipa Senzor prinde podiumul!

vineri, 10 mai 2019
ibcc 2019 
Rasturnare de situatie la IBCC 2019.
 
Echipa maghiara GoldBlack Carp Team a fost eliminata de pe prima pozitie a clasamentului Team Biggest 5 Fish de la Balaton. Cei mai mare 5 crapi ai concursului au fost cantariti ilegal, au decis organizatorii.
 
goldblack carp team hungary 
La scurt timp dupa terminarea competitiei, o echipa din Slovacia a inaintat oficialilor de la Balaton o contestatie in care cereau reanalizarea crapilor capturati de echipa castigatoare. Imediat dupa plangere, organizatorii au anuntat ca a fost deschisa o ancheta cu privire la acest incident, iar plata premiilor din aceasta categorie suspendata. Anuntul a starnit sute de comentarii pe retelele de socializare.
 
ibcc 2019 fraud 
ibcc 2019 fraud 
Zvonurile au fost confirmate. 
 
Decizia a fost anuntata astazi, prin intermediul Facebook.
 
"Dorim sa va informam cu privire la comunicatul nostru anterior ca ancheta este inchisa, juriul a luat decizia pe baza avizului unui expert. Ca urmare, clasamentul categoriei "Cei mai mari 5 pesti" a fost schimbat dupa cum urmeaza:
 
1. Jet Fish SK - 89,45 kg
2. Rod Building Studio - 86,96 kg
3. Senzor Planet Romania – 85,80 kg
In conformitate cu cele de mai sus, suspendarea platii taxelor pentru aceasta categorie a fost retrasa, iar proprietarul competitiei va contacta noile echipe premiante si se va asigura ca premiile sunt platite"
 
clasament final ibcc 2019 
In aceasta conjunctura, echipa Senzor Planet Romania formata din Vladut Mateianu, Toni Comsa si Alexandru Jurebie isi adjudeca meritat locul al treilea in clasamentul celor mai mari 5 pesti capturati la IBCC 2019. 
 
ibcc 2019 
Premiul pentru aceasta pozitie este de 5 000 EURO. Urmeaza ca pescarii din lotul Senzor sa intre si in posesia cupelor si medaliilor pe care ar fi trebuit sa le primeasca la ceremonia de inchidere a evenimentului.
 
senzor planet ibcc 
senzor planet ibcc 2019 
Este cea mai importanta performanta a echipelor romanesti la cel mai mare concurs de pescuit la crap din lume. Tot la aceasta editie a IBCC, echipa Dan Draguloiu Team, compusa din Dan Draguloiu, Adrian Grajdan (tot membru Senzor) si Cornel Petrovici, a reusit clasarea pe treapta a treia a podiumului din clasamentul general de cantitate, la o diferenta de doar 5 kilograme fata de locul secund.
 
adrian grajdan  
dan draguloiu team 
Pentru rezultatul obtinut echipa Dan Draguloiu a incasat suma de 7 500 EURO. 
 
ibcc 2019 
International Balaton Carp Cup a adunat la start 250 de echipe de pescari care au reusit sa prinda pe parcursul unei saptamani peste 26 de tone de crap. Competitia a fost difuzata in transmisiune directa de postul Fishing & Hunting Channel.
 
Crapmania.ro 
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.