Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

THE BAND BACK TOGETHER

miercuri, 15 februarie 2023

Vechea echipa Senzor se reuneste dupa 15 ani si provoaca/invita alte 6 grupari de pescari la un concurs pe loturi, ca odinioara, la Tancabesti!

Euroconcursul de la Tancabesti a fost brevetat de Nae Badulescu (RIP) in 2007, iar in 2008 - tot in primavara - s-a desfasurat a doua editie, transformata in 25k, de la valoarea premiilor. In euro.

euroconcurs pescuit tancabesti

In 2009, dupa retragerea trupei Senzor din calificarile pentru mondiale, competitia interna a avut loc la individual. Cu Marius Barbu si Marius Din campioni nationali s-a format o noua reprezentativa pentru CM Franta. Inainte de deplasarea la mondiale a fost lansata provocarea - CARP SHOW "Intrece-te cu echipa nationala", un concurs pe loturi la Tancabesti.

echipa romaniei pescuit 2009

A fost ultima aparitie pe o pista de concurs a unei formatii care nu a pierdut absolut niciun concurs pe loturi in Romania, in formula: Andrei Vladeanu, Vladut Mateianu, Bogdan Guguianu, Sorin Rudeanu, Cristi Mitrea, Cornel Iacob, Bogdan Dragan si Cornel Rosioru (RIP).

lotul senzor generatia de aur

In 2008 Senzor a evoluat in formula: Bogdan Guguianu, Cornel Rosioru, Cristi Mitrea, Vladut Mateianu, Silviu Florescu, Bogdan Dragan, Andrei Vladeanu, Ciprian Ene, Sorin Rudeanu.

lotul senzor planet 2008

La editia inaugurala, in 2007, au pescuit: Cornel Iacob, Cornel Rosioru, Bogdan Dragan, Andrei Vladeanu, Cristi Mitrea, Vladut Mateianu, Bogdan Guguianu, Cristi Rudeanu, Sorin Rudeanu.

lotul senzor pescuit

Asadar, in perioada 12-16 iunie 2023, concurs in 7 loturi (21 standuri), plantat, la Tanacabesti, 100 de ore. Clasament de cantitate, pe puncte si kilograme. In speranta unei participari numeroase a vechilor combatanti, in standuri se vor permite 4 pescari, prin urmare un lot poate avea 12 persoane.

Andrei Vladeanu

Detalii suplimentare, liste de inscrieri, pe forumul Crapmania, in sectiunea Competitii pescuit la crap.

cornel rosioru senzor

Crapmania.ro 

Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.