Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

To be or not to be? CM in Romania in 2014.

luni, 9 decembrie 2013
Este cu siguranta tema cea mai discutata in aceste zile in cercurile interesate de viitorul CarpFishingului Romanesc. Emisiunea de radio Carpfishing Radio Show, de la Renegade Radio, nu mai poate sa stea departe de acest subiect.
 
In consecinta, il invita pe Andrei Vladeanu, un nume indisolubil legat de fenomenul de organizare a pescuitului din Romania, la o dezbatere pe aceasta tema. Si pentru a respecta principiile fundamentale ale jurnalismului am cerut si punctele de vedere ale entitatilor implicate, AGVPS, Rig Service, si FRPS. Iata raspunsurile lor:
 
Florin Carstocea - Presedinte RIG SERVICE SA:
 
 
 
T.M.: Vedeti vreo iesire onorabila din situatia actuala?
F.C.: Da, daca cele 3 parti implicate ajung la o intelegere si o transmit catre Cips in timp util.
 
T.M.: Ati fi de acord sa mediati o intalnire intre AGVPS si FRPS?
F.C.: Mi s-a propus, m-am gandit si inca ma gandesc, ce interes am eu intr-un astfel de demers, singurul raspuns pe care l-am gasit, este: "interesul national", deci da, as fi de acord sa mediez o intalnire.
 
T.M.: Ati fi de acord sa organizati evenimentul impreuna cu alta entitate decat AGVPS?
F.C.: Pe balta Corbu nu scrie AGVPS, scrie proprietar Florin Carstocea. Toti ceilati actioneaza pe vorbe pentru faima si glorie. Eu sunt singurul care investeste in asta.
 
Stefan Popescu - Presedinte FRPS
 
 
 
T.M.: Pentru iesirea din situatia actuala ati fi de acord sa stati la o masa a dialogului cu AGVPS si Rig Service si sa gasiti o solutie pana la data limita impusa de CIPS?
S.P.: Fed:eratia a facut si face in continuare demersuri pentru a debloca situatia in conditiile prevazute de lege.
 
T.M.: Sunteti dispus sa participati la o intalnire cu AGVPS mediata de domnul Florin Carstocea?
S.P.: Noi solicitam o intalnire cu AGVPS mediata de Ministerul Tineretului si Sportului, nu ii recunoastem domnului Carstocea calitatea de mediator.
 
T.M.: In situatia in care FRPS ar fi desemnata sa organizeze CM pe balta Corbu, are sursele de finantare pentru acest eveniment?
S.P.: Conform legii, federatiile nationale..............
 
T.M.: Lasati acum discutiile sterile, nu legea finanteaza, aveti un buget?
S.P.: In situatia in care nu se primeste in timp util finatarea de la minister, federatia are sursele sa sutina din fonduri proprii acest eveniment. In acest sens, l-am desemnat pe Andrei Vladeanu sa schiteze proiectul de buget, pe care intentionez sa il supun adunarii generale.
 
Oliviu Orhei - Presedinte Subcomisie Crap, AGVPS
 
 
 
T.M.: Cum comentati situatia la care s-a ajuns si cum vedeti rezolvarea ei?
Oliviu Orhei: Intrebati-l pe domnul Popescu si pe acolitii lui.
 
T.M.: E dispusa AGVPS sa stea la masa de negociere cu FRPS?
O.O.: Nu stiu sa va raspund la aceasta intrebare.
 
T.M. AGVPS face in continuare demersuri pentru desfasurarea CM in Romania in 2014?
O.O. Cu siguranta, da.
 
Va asteptam astazi 09-12-2013, la o dezbatere civilizata, in speranta ca putem clarifica din nebuloasele acestor timpuri
 
Tibi Manascu, realizator Carp Fishing Radio Show
 
 
Maine, 10 decembrie 2013, vom publica raspunsurile lui Vladut Mateianu, la QUIZ-ul Crapmania.ro
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 9 decembrie 2013 21:01

    Antinie Ciprian : adica se bat intre ei,in loc sa il lase pe omul ala sa faca treaba de treaba astia trag de ciolan...beleaua e ca e cazut din cer,nu au facut ei nimic ca in 2014 sa se faca CM in Romania,daca aia vor sa vina atat de curand inapoi inseamna ca le-a placut organizarea,si tare mi-e teama ca nici unii nici altzi un au pera pus osul acolo.Sa speram ca nu ne facem de ras,m-as mira ca astia sa aiba bani sa organizeze ceva calumea.