Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Ucraina a castigat Campionatul Mondial de crap cu doar 2 pesti prinsi.

sâmbătă, 6 octombrie 2018
Selectionata Ucrainei castiga pentru a doua oara la rand medalia de aur, dupa un campionat mondial extrem de controversat.
 
ucraina campioana mondiala la pescuit 
Editia a XX-a a Campionatului Mondial de Pescuit la Crap, organizat sub egida CIPS-FIS s-a incheiat in urma cu putin timp si n-a oferit niciun pic de suspans, deoarece pista de concurs a fost total neinspirat aleasa, conform spuselor echipelor participante.
 
cantar pescuit la campionatul mondial 
In cele 72 de ore efective de concurs s-au prins doar 42 de pesti insumand in total 153,35 kilograme. Modul de organizare a fost aspru criticat si contestat, concurentii plangandu-se de distanta mica dintre standuri, modul primitiv de arbitraj, practicarea de sporturi nautice intre zonele de pescuit, inot si alte manifestari care nu au de-a face cu pescuitul sportiv.
 
rezultat final cm crap 2018 serbia 
Ucraina a terminat pe prima pozitie, iar podiumul a fost completat de Croatia, respectiv Anglia.
Ucraineenii au reusit sa puncteze pe doua dintre cele trei sectoare si sa prinda cel mai mare crap din concurs de 15,34 kilograme.
 
pescuit la crap 
La proba de individual, o echipa a Lituaniei a reusit sa isi adjudece medalia de aur cu o cantitate de 42,64 kg prinsa. Din pacate pentru Lituania, celalalte echipe ale sale n-au reusit sa prinda pe restul sectoarelor, fapt pentru care s-au pozitionat pe locul 6 in clasamentul general pe echipe.
 
serbia belgrad pescuit 
Romania, pentru prima oara in istoria participarilor la mondialele de pescuit, nu a reusit sa puncteze si a incheiat competitia pe pozitia 24.
 
Crapmania.ro 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.