Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Ucrainienii nu mai vin la Sarulesti din cauza razboiului…

vineri, 13 martie 2015
Echipele de pescari din Ucraina inscrise la Cupa Mondiala de la Sarulesti – NATIONS CARP CUP - au renuntat sa mai faca si anul acesta deplasarea in Romania din cauza razboiului. 10 locuri libere pentru alte echipe!
 
Anul trecut, la competitia internationala de pescuit la crap de la Sarulesti, NATIONS CARP CUP, o adevarata Cupa Mondiala la care au participat nu mai putin de 70 echipe din 17 tari, Ucraina a fost reprezentata de 10 echipe. Una dintre ele a reusit chiar sa casige sectorul THE ONE, un rezultat foarte bun pentru vecinii nostri de la est (foto).
 
 
 
Chiar daca la editia din acest an a puternicului concurs, cunoscut si ca BEST5 deoarece puncteaza cei mai mari cinci pesti ai fiecarei echipe, Ucrainei i-au fost atribuite tot 10 locuri (care s-au completat foarte rapid), din pacate, echipele tarii respective nu mai pot participa. Situatia din Ucraina se stie ca este foarte proasta si se afla in centru atentiei intregii lumi.
 
 
 
“După mai bine de o jumătate de secol de pace, în apropierea graniţelor noastre sunt ucişi oameni. Alţii îşi părăsesc satele în căutarea unui refugiu. România se află la aproximativ 300 de km de Crimeea, locul unde a început anul trecut modificarea graniţelor stabilite după cel de-al Doilea Război Mondial”, a spus presedintele Klaus Iohannis.
 
 
 
Cele 10 locuri ramase libere cu aceasta ocazie vor fi relocate de organizatori altor echipe din Romania sau pretutindeni..
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.