Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Veste buna pentru pescarii de competitie! IBCC 2020 se va desfasura in aceasta toamna!

marți, 12 mai 2020
Organizatorii celui mai mare concurs de pescuit la crap din lume au anuntat perioada in care se va desfasura editia din anul 2020. Competitia ar fi trebuit sa aiba loc in perioada 19-25 aprilie, dar a fost amanata din cauza pandemiei COVID-19.
 
ibcc 2020 
Noua perioada de desfasurare a renumitului concurs va fi 22-28 octombrie 2020.
 
CEO-ul evenimentului, Zsolt Szari, a declarat ca, de dragul pescuitului, luand in considerare imaginea de tara si aspectele turistice initiate de organizator, s-a făcut astazi un compromis bine gandit, reprezentand interesele tuturor pescarilor lacului Balaton.
 
ibcc 2020 
In consecinta, competitia se va desfasura astfel incat data competitiei sa nu afecteze datele altor competitii, mentinand posibilitatea pescuitului cu barca. El a subliniat ca din 2021, IBCC poate continua cu perioada obisnuita.
 
Radu Morar, patronul firmei organizatoare a multumit pentru oportunitatea acordului si a indicat ca cele 250 echipe din 29 tari, care anterior aplicasera pentru aceasta competitie, vor sa ia parte cu adevarat la evenimentul din acest an, si, prin urmare, spera ca interdictiile de calatorie vor fi eliberate treptat.
 
senzor planet 
La editia de anul trecut, echipele Dan Draguloiu Team si Senzor Planet Romania au obtinut cele mai bune rezultate din istorie pentru echipele romanesti la acest concurs: locul al treilea la general, respectiv locul al treilea in clasamentulor celor mai mari 5 pesti prinsi.
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.