Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

3 zile speciale pentru pescari în 2023 la Fishing & Hunting EXPO

joi, 13 octombrie 2022

Fishing & Hunting Expo, cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de pescuit, vânătoare și outdoor din România, a stabilit datele de desfășurare a ediției cu numărul șapte, în perioada 17-19 martie 2023, în cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilionul B1, pentru că pasiunile trebuie să fie urmate.

fishing and hunting expo 2023

F&H Expo a demonstrat încă de la prima ediție că este cea mai importantă expoziție de profil din România. Ediția a șaptea se va desfășura pe o suprafață de peste 12,000 mp.

piscina pescuit la expo

În centrul pavilionului vom regăsi scena și piscina pentru prezentări și demonstrații, iar la locul de entertainment vor fi simulatoare de pescuit, photobooth tematic, un cocktail bar, loc de joacă pentru copii, spații destinate pentru socializare și multe alte atracții. Pescarii, vânătorii sau iubitorii de activități outdoor pot găsi în cadrul F&H Expo echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit, armament, muniție și îmbrăcăminte pentru vânătoare, bărci și alte tipuri de ambarcațiuni, bălți, lacuri sau alte destinații de pescuit și vânătoare, pensiuni din destinațiile de pescuit sportiv din România și nu numai. De asemenea, la scena amplasată central vor avea loc workshop-uri de pescuit prezentate de unii dintre cei mai titrați pescari din România, presărate cu momente spectaculoase de șoimărit, muzică și tombole.

 fishing mall la expo

senzor planet expo

pescuit si vanatoare

mancare la fishing and hunting expo

Restaurantele tradiționale cu mâncare pescărească și vânătorească de pe platforma exterioară a Pavilionului B1 – Aleea Negustorilor, dar și expozanții cu brânzeturi fine, delicatese vânătorești și pescărești de la interior vor încânta simțurile olfactive și gustative ale tuturor vizitatorilor expoziției.

Programul de vizitare al expoziției este de vineri până duminică între 10:00 și 18:00. Vom reveni cu informații privind biletele și data punerii acestora în vânzare în următoarea perioadă.

Standurile se epuizează rapid..

fh expo 2023

În prima zi de la lansare, mai bine din jumătate din spațiul expozițional a fost închiriat. Planul pavilionului B1 de la Romexpo poate fi accesat aici, iar pentru rezervări, detalii despre expoziție, organizatorii oferă următoarele date de contact:

Bogdan Hodișan (Pescuit): +40743 507 997 
Anca Matiesc (Vânătoare, Food, Outdoor): +40745 204 444 
Dana Boboc (English): +40741 185 690 

Email: expo@fishingandhuntingtv.com 

Marketing/Media

0040-741-185 690
e-mail: marketing@fishingandhuntingtv.com

pescuit targ

Despre The Fishing & Hunting Channel – Organizatorul Fishing & Hunting Expo

The Fishing & Hunting Channel este un post de televiziune unic în Europa Centrală și de Est, care promovează prin emisiunile sale de pescuit, vânătoare, outdoor și cooking respectul pentru natură și animale precum și un stil de viață sportiv și sănătos pentru profesioniști, pentru amatori, dar și pentru întreaga familie. Ceea ce este important de menționat aici, este că postul The Fishing & Hunting Channel încearcă să militeze și să educe publicul telespectator că peștele și vânatul trebuie respectat și ocrotit. Nu de puține ori postul TV s-a implicat în campanii de sesizare a braconajului către forurile și instituțiile specializate, iar fiecare emisiune difuzată încearcă să explice oamenilor regulile pescuitului sportiv, în sistem” Catch& Release”, precum și ocrotirea vânatului tânăr și sănătos. The Fishing & Hunting Channel s-a lansat încă din anul 2004, emite în șase limbi străine, la calitate Full HD, 24 ore/7 zile pe săptămână, fiind disponibil în 9 țări din Europa și pentru 15 milioane de locuințe.

targ pescuit 2023

Crapmania.ro 

Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 26 decembrie 2022 13:29

    Therese Poulain : Societatea financiară s-a specializat în toate domeniile. Vă punem la dispoziție oferte pentru toate nevoile dvs. de finanțare cu un împrumut personal și investim în proiectele dvs. majore. și investiți în proiectele dumneavoastră majore. Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele. Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto. Vă ajutăm să vă finanțați proiectele, cum ar fi construcția casei, a biroului, a afacerii sau a unui proiect care necesită finanțare externă. Persoanele aflate în nevoie ne pot contacta pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumiți : Email: poulaintherese4@gmail.com