Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

4Carp rateaza Fishing & Hunting EXPO, dar propune pescarilor reduceri de 33% pe online.

marți, 4 februarie 2020
4Carp nu va fi prezent la Fishing & Hunting Expo in perioada 6-9 februarie 2020!
 
fh expo 2020 
Echipa 4Carp nu va participa la acest eveniment din cauza unor lucrari de modernizare ale atelierului la care se adauga si decalarea datei evenimentului de la Romexpo fata de anii trecuti.
 
Vestea buna este ca oferta produselor noastre la pret redus va fi disponibila on-line pe www.4carp.ro, iar transportul va fi gratuit pentru toti doritorii, pe intreaga perioada de desfasurare a targului F&H Expo.
 
atelier boilies 4carp 
Pe lista de prioritati 4Carp din sezonul 2019 s-a aflat printre altele si un amplu proces de modernizare, extindere si retehnologizare a zonei de productie, care a demarat odata cu oprirea productiei de la inceputul lunii noiembrie.
 
atelier boilies 4carp 
Cu mai putin de doua luni la dispozitie, a fost o cursa contra cronometru pentru a duce la bun sfarsit toate etapele si procesele derulate in atelier pentru eficientizarea si cresterea capacitatii de productie.
 
boilies 4carp 
Incepand cu luna ianuarie a acestui an am reluat procesul de fabricare, iar in momentul de fata avem 70% din produse ambalate si pregatite pentru comenzile care vor intra in perioada 6-9 februarie 2020.
 
De retinut! Comenzile vor fi procesate de luni 10 februarie, in ordinea primirii si in functie de stocurile alocate campaniei de reducere. 
 
boilies 4carp 
Profesionalismul, inovatia si transparenta sunt bazele unei bune reputatii si a succesului de care ne bucuram! Va multumim!
 
Va stam la dispozitie pentru detalii suplimentare
- online: www.4carp.ro
- e-mail: george@4carp.ro
- telefonic: 0723878564
 
george alexandru 
George Alexandru
Manager 4carp.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.