Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

8000 de pachete promotionale pentru primii 8000 de pescari care ajung la F&H EXPO in perioada 3-5 martie la Romexpo

vineri, 17 februarie 2017
pachete promotionale expo pescuit
 
Fishing & Hunting EXPO continua ceea ce anul trecut a fost un real succes. La intrare, primii 8000 de vizitatori au primit, in pretul biletului, un pachet promotional compus dintr-o undita telescopica si o sapca inscriptionata cu F&H, iar pachetele s-au epuizat inca din a doua zi a evenimentului. Peste 13 000 de pescari au vizitat expozitia organizata la Romexpo.
 
Pentru 2017, organizatorii au pregatit pescarilor 8000 de pachete promotionale, compuse dintr-un tricou de culoare bleumarin si o caciula-guler albastra, din fleece, inscriptionate cu Fishing & Hunting Channel, special concepute pentru partidele d-voastra de pescuit. 
 
Intre 3 si 5 martie, la Romexpo, Pavilioanele C4-C5-C6, pescarii interesati vor putea vizita cele peste 70 de standuri care vor gazdui branduri celebre interne si internationale, fiecare dintre acestea prezentandu-si produsele. Nu vor lipsi lansarile de produse si promotiile.
Targul reprezinta cel mai important eveniment din industria pescuitului si marcheaza deschiderea oficiala a sezonului de pescuit in Romania.
 
targ pescuit romexpo 2017 
Citeste mai departe regulamentul complet al campaniei  "Fishing & Hunting Expo –8000 pachete promoționale pentru primii 8000 vizitatori". Click aici [...]
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • vineri, 17 februarie 2017 15:14

    petre iulian : pai ... cum faceti cu tricourile ? Pe marimi ?

  • vineri, 17 februarie 2017 18:02

    Dragos Capilnar : Jenant , ca la mitingurile PSD : cine vine primeste un kg de faina !!!!!!!

  • marți, 21 februarie 2017 21:13

    cristian albu : tricourile sunt marimi M, L si XL... L cele mai multe. Dragos, incercam si noi sa oferim vizitatorilor un cadou ca amintire. Daca nu iti convine, poti sa gasesti altceva mai bun de facut in perioada aia ...