Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

A fost anuntata data in care se va desfasura targul de pescuit din Timisoara.

miercuri, 15 noiembrie 2017
Fishing & Outdoor Expo este dedicat persoanelor cărora le place să își petreacă timpul în aer liber. Expoziția a luat naștere in urma cu 8 ani, cand au participat doar 2 expozanți și a crescut semnificativ, ajungând în anul 2017 la 25 de expozanți.
 
targ pescuit timisoara 
Ediția 2018 își propune să ridice nivelul standardului edițiilor anterioare. Locul în care se va desfășura evenimentul este special destinat expozițiilor si este situat în partea de Est a Municipiului Timișoara, la doar 4 km de centrul orasului. Accesul se realizează cu mare usurință, vis-a-vis existând stații pentru mijloacele de transport in comun.
 
targ crap timisoara 
Scopul principal al expoziției este de a prezenta doritorilor cele mai noi articole din gama largă de produse dedicate activităților outdoor. De asemenea, le dă șansa companiilor specializate din industrie, să-și expună și comercializeze produsele unor persoane care fac parte din nișa publicului tință.
 
Obiectivul nostru este ca Fishing & Outdoor Expo să se transforme într-un târg internațional și să devină un punct important al acestor tipuri de evenimente din toată Europa.
 
targ timisoara 
Pentru a încuraja vizitatorii să vină în număr cât mai mare INTRAREA VA FI LIBERĂ.
 
LOCALIZARE: PAVILION EXPOVEST – COMPLEX SENATOR TIMIȘOARA (Calea Lugojului, Nr.7)
 
PERIOADA: 23.02.2018 – 25.02.2018
 
PROGRAM VIZITATORI:
VINERI - SÂMBĂTĂ: 10:00-20:00
DUMINICĂ: 10:00-15:00
 
Detalii si ultimele noutati pe pagina oficiala de facebook a evenimentului:  
https://www.facebook.com/expotm/
Telefon contact: 0748320256
 
Dragos Bostioca
Organizator 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.