A fost masluita balta de concurs?

vineri, 7 decembrie 2012
Clubul CarpZone acuza Carpingul de lucruri necurate in ceea ce priveste Campionatul National de anul acesta. In seara aceasta, in studioul emisiunii CARPFIHING SHOW, de la PVTV ONLINE, Dan Mitranescu si Gabi Tomulescu au ocazia sa discute, fata in fata, despre scandalul anului 2012 in pescuitul competional la crap. Nu ratati o emisiune care se anunta incendiara!
 
 
 
Dan Mitranescu: “Acum doi ani , in prima mansa a CN , etapa de pe Tancabesti desfasurata pe lacul de la sosea , etapa organizata tot de Carping , balta a fost MASLUITA!!! Prea se potriveste cu ce a fost in acest an ... Eram siguri de calificare. Numai ca am fost arsi!
 
Gabi Tomulescu: “Pentru a arata ca cei de la Carping sunt niste impostori am vazut ca va dati toata silinta. Furam, combinam, pacalim lumea, nu odata ci in repetate randuri. De ce trebuie sa incerc eu sa demonstrez ca spuneti minciuni, cand, de fapt, este obligatia voastra sa va demonstrati pledoaria?!?
 
Incepand cu ora 19,00, numai la PVTV ONLINE, in emisiunea CARPFIHING SHOW moderata de Tibi Manascu, vom vedea cine si cum isi va argumenta pledoaria.
 
 
 
Comentarii
vineri, 7 decembrie 2012 14:44
Claudiu Barcan : ha,ha,ha...balta a fost masluita, dar s-a modificat modificarea. Specific de carcotas de Dambovita. A fost masluita dar a castigat Brasovul si asta ptr ca prima mansa a fost anulata din cauza problemelor de punctaj. De fapt asta se traduce ca erau cam toate echipele impotriva Carpingului si au votat sa se anuleze prima etapa...mai corect era sa se pastreze dar cu sistemul de punctaj din urmatoarele doua etape, si atunci Carpingul ar fi fost campioana si probabil ar fi fost si la Mondiale. Nu zic mai multe, dar eu cred ca daca balta a fost masluita in favoarea unei echipe sau a Romaniei, atunci nu pe ei trebuie sa-i intervievati ci pe Carstocea. voi va certati si va balacariti si aia cu acolitii lor fac cartile si federatiile...dupa care va pupati si ziceti ca a plouat cu scuipat :))))