Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

A inceput editia a patra a Fishing & Hunting EXPO. Iata lista expozantilor.

joi, 28 martie 2019
Fishing & Hunting EXPO, cel mai mare targ de pescuit al anului, are loc in perioada 28-31 martie la Romexpo, in cel mai modern pavilion expozitional B2.
 
autoturism tombola expozitie pescuit 
 
Cauti scule de pescuit sau nade la oferta? Te anuntam atunci ca Fishing & Hunting EXPO vine cu cele mai bune oferte la inceput de an, cu o multime de lansari de produse, dar si cu o super tombola care iti poate aduce un autoturism marca Dacia Logan MCV.
  
 
Lista completa a expozantilor se poate vedea apasand aici
 
Programul de vizitare al expozitiei este de joi pana sambata intre orele 10:00 si 18:00, duminica intre 10:00 și 15:00, iar biletele de intrare au preturile de 15 lei (pentru copii intre 7 si 14 ani si pensionari) si 30 lei pentru restul vizitatorilor. Primii 1.000 de vizitatori din fiecare zi care au platit un bilet intreg vor primi un rucsac, iar primii 1000 de vizitatori din fiecare zi care au achizitionat un bilet redus vor primi cate o sapca. Biletele pot fi de asemenea achizitionate si prin reteaua www.iabilet.ro, unde exista si mai multe variante de abonamente disponibile exclusiv online.
 
Crapmania.ro
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.