Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Afla ce lanseta ti se potriveste la Shimano Casting Day.

miercuri, 14 martie 2018
Shimano Casting Day este un proiect initiat de Vlad Pavlovici in 2014 si sustinut de Normark Sport, distribuitorul autorizat Shimano in Romania.
 
Evenimentele Shimano Casting Day au loc in fiecare an, in unele dintre cele mai importante comunitati crapiste din tara, si atrag in mod obisnuit un numar mare de pescari interesati sa testeze diverse lansete si mulinete ale celebrului producator japonez.
 
lansete shimano tx 
Zilele de casting sunt deschise pescarilor de orice nivel, de la incepatori la profesionisti, iar echipamentele oferite pentru testare sunt printre cele mai reprezentative din portofoliul firmei si sunt alese in asa fel incat sa acopere o gama de preturi cat mai larga, de la produse de pe segmentul mediu pana la produse premium.
 
Prima intalnire Shimano Casting Day din sezonul 2018 va avea loc sambata 17 martie, de la ora 11:00, pe lacul Varlaam de langa Bucuresti, si va pune la dispozitia pescarilor o serie de echipamente recent aparute, cum ar fi lansetele TX4 si TX7. Toate lansetele disponibile pentru teste sunt modele concepute pentru aruncari la mare distanta, din clasa Intensity (denumire data de Shimano modelelor celor performante pentru distanta), cu actiune rapida sau semirapida, lungime de 3,90m si test de curbura 3,5lb. Lista lansetelor este urmatoarea:
 
- Tribal TX9 Intensity 3,90m/3,5lb cu inele Fuji K 40-12mm;
- Tribal TX7 Intensity 3,90m/3,5 lb cu inele Kigan Zirconia 50-16mm;
- Tribal TX5 Intensity 3,90m/3,5lb cu inele SeaGuide SiC 50-16mm;
- Tribal TX4 Intensity 3,90m/3,5lb cu inele SeaGuide SiC 50-16mm;
- Tribal TX2 Intensity 3,90m/3,5lb cu inele SeaGuide SiC 50-16mm.
 
mulinete shimano 
Lansetele vor fi echipate cu mulinete Shimano, incarcate cu fir Sufix Ultra Knot de 0,25mm si inaintas Power Pro.
 
Sufix Ultraknot 
Toate aruncarile vor fi facute pe apa pentru a castiga timp si pentru a da astfel posibilitatea unui numar cat mai mare de participanti sa testeze lansetele. Plumbii necesari pentru aruncari vor fi pusi la dispozitie de organizatori, pescarii sunt invitati sa-si aduca doar un degetar de protectie, tinand cont ca se va folosi si inaintas textil.
 
Cristian Mihalcea Shimano 
Shimano Casting Day continua duminica 18 martie, de la ora 11:00, pe lacul Doripesco de langa Brasov si este deschis tuturor celor interesati. In deschiderea evenimentului de la Brasov, Cristian Mihalcea - consultant Shimano Romania - va sustine o demonstratie de casting.
 
De notat ca, in cazul in care se vor inregistra conditii meteo extreme, care nu vor permite desfasurarea evenimentului in conditii bune, ziua de casting se va reprograma.
 
Sursa: Carponline
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.