Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Au inceput actiunile anti-braconaj! 44 persoane audiate si sute de plase confiscate in jud. Bacau

duminică, 24 aprilie 2016
44 de persoane au fost duse la audieri şi sute de plase de pescuit monifilament, în lungime de aproape 24.000 de metri, au fost confiscate de poliţişti în urma a 37 de percheziţii ce au avut loc, marţi, în mai multe comune din judeţul Bacău, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).
 
 
Potrivit unui comunicat al IGPR, poliţiştii au făcut, marţi, 37 de percheziţii în cinci comune din judeţul Bacău pentru combaterea braconajului piscicol, în urma verificărilor fiind confiscate sute de plase monofilament.
 
 
„Au fost identificate şi ridicate 338 plase de pescuit monofilament în lungime totală de 23.710 m, cinci bărci pneumatice, două bărci din lemn, opt role sfoară sintetică folosită pentru confecţionarea plaselor de pescuit, două aparate artizanale electrice folosite pentru pescuit ilegal.”, se arată în comunicatul poliţiei.
 
 
Totodată, au fost ridicate peste 100 de kg de peşte iar alte patru bărci au fost găsite abandonate pe lacurile de acumulare Bereşti şi Răcăciuni, se mai arată în comunicatul IGPR.
 
 
 
 
La finalul percheziţiilor, 44 de persoane au fost conduse la poliţie pentru audieri.
 
Sursa: Mediafax 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
  • duminică, 24 aprilie 2016 12:31

    Ionut Constantin : "La finalul percheziţiilor, 44 de persoane au fost conduse la poliţie pentru audieri". Si eliberate pentru a se intoarce la "treaba". Articol si actiune de rasul/ plansul! Ma mir ca nu au inceput actiunile din Suceava, ca in Tulcea si judetele limitrofe Dunarii actiunea de anti-braconajs-a "incheiat cu suuces" . Acolo pestele inoata fericit si se inmulteste de nu mai are loc in apa.

  • duminică, 24 aprilie 2016 17:02

    Dragos Babonea : Daca in 37 de perchezitii s-au gasit 100 kg de peste inseamna ca ori braconierii sunt tampiti ori pestele este pe cale fe disparitie.

  • luni, 25 aprilie 2016 09:40

    Cezar Paunescu : Suntem o rusine de tara, sunt pline toate apele de plase, setci, curent. Politia pe mana cu braconierii, nimeni nu stie, numeni nu face nimic. Sa nu mai ai o balta/rau administrata de stat in care sa poti pescui, si cand zic asta, sa pescuiesti prinzand si peste, mi se pare ca suntem o tara de ratati si ignoranti.