Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Bagati in arest pentru pescuit ilegal. Se vor aplica aceste masuri si in alte judete?

vineri, 24 februarie 2017
Doi bărbaţi, cu vârste de 48 şi 46 de ani, din Turceni, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi băgaţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Gorj, după ce au fost prinşi la pescuit cu unelte ilegale.
 
arestati pentru braconaj 
Cei doi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor pescuitul resurselor acvatice vii sub dimensiunile legale, cu unelte de pescuit având ochiul de plasă sub dimensiunile minime legale sau pescuitul cu ostia, suliţa, ţepoaica şi cu orice alte unelte înţepătoare sau agăţătoare, prin greblare sau harponare, conform OG 23/2008. Urmează ca, în cursul zilei de astăzi, cei doi să fie prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propuneri corespunzătoare.
 
Sursa: Adevarul
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
 • sâmbătă, 25 februarie 2017 21:41

  marian popescu : Cand vom vedea braconieri arestati, va fi o zi mare Astia doi au fost decat retinuti 24 de ore

 • sâmbătă, 25 februarie 2017 21:46

  marian popescu : De fapt, sunt aproape sigur ca nici macar nu s-a propus arestarea. Daca ar fi fost asa, ar fi scris ca urmeaza a fi prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva Astia si-au luat control judiciar, nici nu au ajuns la instanta

 • sâmbătă, 25 februarie 2017 21:54

  Dan Mateianu : totusi e un inceput..

 • vineri, 3 martie 2017 11:07

  . romulus : 2 barbati, doar DOI...gata am bifat si asta. BRAVO ! Rusine autoritatilor, mi-e (ne este) scarba de voi ...