Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Capitanul RSA, Andries Maree, a aflat de la FIPS ca mondialul 2014 nu mai e in Romania!

joi, 17 aprilie 2014
"Am fost sunat de la FIPS si mi s-a comunicat ca mondialul din Romania a fost anulat. Competitia nu se va mai desfasura la Corbu si am fost invitat sa fac o propunere pentru o alta tara.", spune Andries Maree, capitanul nationalei Africii de Sud, cvadruplu campion mondial cu aceasta reprezentativa.
 
 
 
Este pentru a doua oara cand acest Campionat Mondial este relocat de la Corbu. In prima instanta s-a revenit asupra deciziei dupa ce AGVPS, FRPS si RIG Service au semnat si trimis la FIPS un protocol de colaborare in vederea organizarii. Ulterior, relatia intre cele trei parti s-a deteliorat, practic fiecare dorind sa-si aproprie evenimentul, iar la FIPS au ajuns documente si ecouri ale scandalului din tara noastra. Dupa ce la congresul de la inceputul acestei luni FIPS a pastrat ca reprezentant al Romaniei AGVPS-ul, se pare totusi ca forul international nu a vrut sa riste si sa se organizeze CM-ul fara acordul MTS.
 
 
Sursa: Crapmania.ro
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • vineri, 18 aprilie 2014 08:28

    vladut mateianu : Nu dau 2 bani pe cuvintele lui, asteptam o decizie finala a Cips-ului. Este "cheie" aici, hai sa mai asteptam..... ca miroase de la o posta ca popescutzu vrea sa umble la imaginea lui si sa pozeze in "omul care a reusit minunea" , adica intoarcerea CM in Romania.... Iz de telenovela...