Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Carpbook este ONLINE

luni, 21 ianuarie 2013
 
Ce este Carpbook?
 
Este locul unde pescarii isi pot insemna partidele de pescuit. Este jurnalul de pescuit al fiecarui pescar.
 
Utilizatorii inregistrati au posibilitatea sa-si gaseasca prietenii, dar si sa gaseasca si sa invete trucurile altor pescari. Ei isi pot crea si modifica profilul ori de cate ori doresc.
 
Noutatile Carpbook
 
Multi pescari au avut de-a lungul anilor partide de pescuit reusite, pe care nu le-au notat, nu au salvat fotografiile sau nu-si mai amintesc detaliile partidei (cu ce au pescuit, la ce momeala au prins, ce capturi au avut, etc). Carpbook ofera posibilitatea de a salva aceste amintiri si de a vedea statisticile fiecarei partide de pescuit la nivel de pescar, fiecarui an de pescuit la nivel de pescar.
 
Carpbook presupune o pagina de prezentare a pescarului, cu un mini interviu, albume foto si video, activitatea pescarului (comentarii la fotografii, albume, programari partide de pescuit, etc), precum si publicarea de anunturi de vanzare/cumparare scule de pescuit, momeli si echipamente. Carpbook a preluat si conceptul Facebook-ului de a aprecia fotografiile, albumele, starile altor pescari. De altfel, utilizatorii pot anunta cand sunt pe o balta, prin functia "CHECK-IN", astfel ceilalti pescari vizualizand cine este in momentul respectiv la pescuit, unde, in ce loc, pe ce perioada.
 
Folosind propria baza de date, Carpbook are o sectiune special dedicata lacurilor de pescuit, unde se pot gasi statistici partide de pescuit la nivel de lac, galerie foto si video, programari partide de pescuit ale altor pescari si check-in-uri lac. 
 
Profilul fiecarui utilizator va deveni astfel un jurnal de pescar, pe care multi dintre noi il vom putea pastra pentru mult timp.
 
Va stam la dispozitie cu intrebari pe forumul nostru sau pe email la office@crapmania.ro 
 
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.