Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Castiga un abonament la Tancabesti in anul 2014 pe Carpbook

luni, 25 martie 2013
 
 
REGULAMENT
 
Concursul se desfasoara in 2 etape.
 
Etapa 1 (25 martie - 30 noiembrie 2013).
 
Doar primii 10 clasati se califica pentru etapa finala. Clasamentul se actualizeaza live si este aici: http://www.crapmania.ro/carpbook/concurs-de-popularitate/
 
In acest clasament, numarul de puncte al fiecaruia este medie ponderata intre pozitiile de la Popularitate, respectiv Aprecieri.
Ponderea Popularitatii este de 80%, iar a Aprecierilor este de 20%.
In caz ca 2 sau mai multi utilizatori se vor afla pe 30 noiembrie la egalitate de puncte pe locul 10, atunci diferenta va fi facuta de numarul de LIKE uri FACEBOOK din pagina de prezentare.
 
Numarul din coloana popularitate este dat de numarul de vizitatori unici ai paginii de prezentare a fiecarui utilizator. Deci, indiferent de cate ori viziteaza un utilizator o pagina de profil, vizita sa va fi numarata o singura data.
 
Numarul de aprecieri este dat de numarul de LIKE uri CARPBOOK (deci nu FACEBOOK) pe care pescarul le-a primit la albume, videoclipuri etc.
Deci se aduna toate like urile utilizatorului din toate fotografiile sale, toate videoclipurile, partidele de pescuit etc. Deci cu cat mai multe fotografii aveti, cu atat sansele de a primii like uri cresc.
ATENTIE: Probabil unii utilizatori vor observa ca numarul de aprecieri din clasament este mai mic decat numarul din pagina de prezentare. Scenariul este perfect posibil, deoarece in concurs se iau in considerare doar like urile venite din partea utilizatorilor cu activitate pe Carpbook si care au popularitate cel putin 50. De asemenea, ne uitam si la ip-uri, iar un like venit de la un user care a mai intrat de pe aclasi ip cu dvs nu se numara, chiar daca userul respectiv are popularitate peste 50, are fotografii, comentarii, videoclipuri.
Toate aceste masuri le luam, bineinteles, pentru a descuraja aparitia clonelor care sa dea like-uri.
 
Etapa  a II-a - Finala (1 decembrie - 24 decembrie 2013)
 
Vom face o noua pagina pentru cei 10 calificati in finala (un nou clasament) cu cate un buton de votare in dreptul fiecaruia dintre ei.
 
Doar membrii activi Carpbook si cu popularitate de cel putin 100 vor avea drept de vot. Fiecare membru activ va putea vota maxim 3 finalisti. Deci, in finala va conta cat de bine cei calificati si-au sudat relatiile de prietenie in cursul anului cu ceilalti membri de pe Carpbook.
Noi sfatuim pe cei care vor vota sa acorde votul pe baza continutului pe care finalistii l-au adaugat pe Carpbook de-a lungul anului (de ex. cat de utile v-au fost informatiile despre balti pe care le-a adaugat, sau partidele de pescuit pe care le-a facut etc). Dar, probabil ca va fi mai mult o finala a simpatiilor.
Oricum , mai mult ca sigur va fi un concurs disputat, cu multe rasturnari de situatie.
Scopul concursului este de a mari comunitatea si activitatea de pe Carpbook, precum si de a intensifica relatiile de prietenie dintre pescari.
Vom reveni cu mai multe ponturi despre cum va puteti creste popularitatea, dar cel mai bun dintre ponturi vi-l dau pe acum: "Cu cat veti avea mai multa activitate pe Carpbook (fotografii, partide de pescuit, comentarii) cu atat popularitatea si nr de aprecieri vor creste".
 
Toti cei 10 finalisti vor primii premii din partea sponsorilor. Valoarea premiilor este de 10 000 lei 
 
 
NOTA: Crapmania.ro isi rezerva dreptul de a modifica regulile acestui concurs daca anumite imprejurari o vor impune.
 
Multumim sponsorilor acestui concurs:
 
Two Lakes Two Brothers - http://www.tancabesti.ro
Senzor Planet - http://www.snz.ro
Claumar Pescar - http://www.ffb.ro
16 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
 • luni, 25 martie 2013 22:26

  Dan Mateianu : cine credeti ca o sa castige? :))

 • luni, 25 martie 2013 22:34

  George Iorga : Cine sta cel mai mult pe Carpbook ! :)

 • luni, 25 martie 2013 22:36

  Dan Mateianu : pai eu nu particip:))

 • marți, 26 martie 2013 09:27

  Viorel Mateianu : Cred ca finala va fi f interesanta. Prin octombrie - noiembrie va trebui sa facem un poll sa hotaram daca voturile din finala sa fie facute publice sau sa fie vot secret.

 • joi, 28 martie 2013 10:18

  Mugur ? : Tare ideea. Cred ca e mai tare ca facebook. Diferenta intre voi e doar de cascaval sau mai bine spus de saracie. Relevanta intrebarea 1. Cine o sa castige:) De ce nu spune-ti? Hai, sa nu va fie rusine..... (Eu propun ca finala sa se desfasoare prin vot secret, o surpriza, si cel mai bine de revelion) Va fii de un real succes! Multa bafta!!! Propune-ti si somnbook, unde sa va inscrie-ti primul. Somn usor!

 • joi, 28 martie 2013 14:26

  Simion Bratescu : Mugur, incearca sa folosesti cuvintele tale, ca sa intelegem si noi ce-ai vrut sa zici. Pare ca-i ceva de rau, dar ... hai te rog, incearca sa reformulezi.

 • duminică, 31 martie 2013 04:23

  Viorel Mateianu : Pentru a veni in sprijinul celor cu activitate pe Carpbook, de-acum popularitatea se contabilizeaza din orice pagina a utilizatorului, nu doar din pagina de prezentare. Mai exact, daca adaugi o fotografie noua si un user care nu ti-a mai vizitat profilul da click pe ea, atunci ti se adauga 1 la popularitate. Mai mult decat atat, popularitatea se contabilizeaza si din sectiunea anunturi (cineva da click pe anuntul tau) si din sectiunea Video si chiar si din sectiunea Lacuri !! Adica daca adaugi un lac, toti userii care viziteaza detaliile lacului adaugat de tine pot contribui la popularitate. De asemenea pentru partidele tale de pescuit. Exemple de pagini din care se pune popularitatea: http://www.crapmania.ro/carpbook/prezen ... mateianu-2 http://www.crapmania.ro/carpbook/fotogr ... mateianu-2 http://www.crapmania.ro/carpbook/albume/viorel-mateianu-2/hobaia-20---22-aug-507-foto13v0 http://www.crapmania.ro/carpbook/activi ... mateianu-2 http://www.crapmania.ro/carpbook/priete ... mateianu-2 http://www.crapmania.ro/carpbook/partid ... mateianu-2 http://www.crapmania.ro/carpbook/partide-de-pescuit/viorel-mateianu-2/detalii-partida-3 http://www.crapmania.ro/anunturi/imobil ... avilan-180 http://www.crapmania.ro/videoclipuri/ev ... atea-tv-26 http://www.crapmania.ro/balti/hobaia-4 Pont: De acum puteti distribui pe facebook linkul oricarei fotografii sau oricare din linkurile de mai sus.

 • duminică, 31 martie 2013 14:08

  Simion Bratescu : No offence, dar cred ca e o problema la clasament. Petrisor Anghel a sarit in cateva minute de la 170 de aprecieri la 260. Nici nu cred ca era timp fizic asa repede si nu am observat sa fi primit like uri in plus. E doar incerc sa atentionez o problema, nu am nimic personal cu Petrisor Anghel.

 • duminică, 31 martie 2013 20:33

  Viorel Mateianu : Scenariul este perfect posibil daca un utilizator care ii daduse like uri a facut intre timp popularitate 50. Atata vreme cat utilizatorul respectiv avea popularitate sub 50, like-urile acestuia nu erau incluse. Din momentul in care a facut pop 50, toate like urile lui au devenit valabile.

 • duminică, 31 martie 2013 20:42

  delete delete : Deja baietii se ocupa de magarii ... urca filme porno :))) pai e redtube aici?

 • miercuri, 3 aprilie 2013 00:12

  Valentina Ristea : Felicitari Domnule Simion!

 • miercuri, 3 aprilie 2013 00:21

  Simion Bratescu : Felicitari doamna Valentina!

 • miercuri, 3 aprilie 2013 00:22

  Simion Bratescu : Unde Claudiu ?

 • miercuri, 3 aprilie 2013 20:41

  Simion Bratescu : Valentina, sa stii ca sunt mai frumos in realitate.

 • miercuri, 10 aprilie 2013 03:34

  Viorel Mateianu : Carpbook versiunea 1.2.5 vine in sprijinul concurentilor cu activitate, oferind acestora posibilitatea de a distribui direct pe google pagina de prezentare, albumele, partidele de pescuit, anunturile, videourile etc, ajutand , considerabil credem noi, la cresterea popularitatii. De asemenea am introdus optiunea de a da share pe facebook (pe langa butonul Like) sau pe twiter sau pe linkin. Revenim maine cu mai multe detalii.

 • miercuri, 10 aprilie 2013 11:44

  Viorel Mateianu : In rezumat, cele mai bune metode de crestere a popularitatii: 1. Activitate constanta pe Carpbook 2. Postarea linkurilor catre propriile pagini (prezentare, albume, poze, partide de pescuit etc) pe diverse site-uri, blog-uri, forumuri etc 3. Folosirea butonului Google Plus (g+) - necesita sa aveti cont Google Plus 4. Distribuirea pe facebook - necesita sa aveti cont facebook ( foarte indicat pentru inceput, recomandam totusi sa nu insistati la nesfarsit cu asta pentru ca altfel devine spam si riscati sa va enervati prietenii de pe facebook. Sau, cel mai bine, distribuiti pe facebook linkurile catre albumele noi pe care le adaugati. Am vazut ca f multi insista cu pagina de prezentare. Puteti distribui si albume sau partide pescuit etc) 5. Folosirea butoanelor twiter si linkin. - necesita de asemenea cont twiter, respectiv linkin. Nu stiu cat de multi de la noi folosesc aceste 2 retele de socializare, totusi cred ca merita incercat.

 • miercuri, 14 august 2013 17:37

  Simion Bratescu : Pregatesc asaltul pentru Top 10. Tineti-va bine ! ca vin...