Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Ce expozitii si targuri de pescuit avem in primavara lui 2018?

marți, 6 februarie 2018
targ pescuit 
Crapmania.ro va prezinta calendarul targurilor de pescuit anuntate pentru primavara anului 2018, pentru a sti din timp unde veti gasi cele mai bune articole de pescuit in 2018, dar si pentru ca magazinele de profil sa fie la curent cu evenimentele unde isi pot comercializa cu profit produsele.
 
targ timisoara 
Sezonul de pescuit incepe, la Timisoara, o data cu Fishing & Outdoor EXPO in perioada 23-25 Februarie 2018.
Editia din acest an a evenimentului va avea loc intr-o noua locatie, usor accesibila timisorenilor.  Peste 40 de brand-uri de renume, precum: Senzor Planet, Dudi Bait, Secret Baits, Carp Plus, Mille Maistro, Pepe Carp Baits si multi altii, isi vor face simtita prezenta prin diversitatea de articole, accesibile la cele mai bune preturi de pe piata. Doritorii sunt așteptați nu doar sa achizitioneze si sa selecteze din gama larga de nade sau momeli, ci si sa schimbe experiente legate de pescuitul sportiv. Alte 10 standuri vor fi ocupate de catre producatori din diferite domenii, meniti să le ofere celor mai putin impatimiti de actvitatile outdoor, o varietate de produse bio, traditionale, decoratiuni si accesorii.
 
Intrarea este GRATUITĂ. Evenimentul este susținut si promovat de Kiss FM Timisoara, Magic FM, Pescotim, Szalt, Rulotism.ro, Balustradetm.ro, iar afisele expoziţiei le puteți regasi în judetele Timis, Caras Severin, Arad si Bihor. 
 
LOCALIZARE: PAVILION EXPOVEST – COMPLEX SENATOR TIMIȘOARA (Calea Lugojului, Nr.7)
PERIOADA: 23.02.2018 – 25.02.2018
PROGRAM VIZITATORI:
VINERI - SÂMBĂTĂ: 10:00-20:00
DUMINICĂ: 10:00-15:00
 
Detalii si ultimele noutati le puteți regăsi pe pagina oficiala de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/expotm/
Telefon contact: 0748320256
 
fishing and hunting expo 2018 
La doar 30 de zile distanta de targul de la Timisoara are loc Fishing & Hunting EXPO, eveniment aflat la a treia editie, care incepand din acest an se va desfasura pe durata a 4 zile, in perioada 22-25 martie in Pavilionul Central A de la Romexpo, Bucuresti.
 
festivalul pestelui 
"Ediția cu numarul III vine cu surprize atat pentru expozanți, cat si pentru vizitatori, care speram sa fie in numar cat mai mare si sa raspunda invitației noastre de a se bucura de cele mai noi echipamente de pescuit, vanatoare, outdoor si ambarcațiuni, dar si de bucate alese, gatite pe loc, in zona amenajata special pentru Festivalul Pestelui.", declara organizatorii.
 
Festivalul pestelui isi propune sa devina un eveniment anual, care sa reuneasca traditiile culinare pescaresti autohtone, prin promovarea culturii gastronomice si folclorice din diferite zone ale tarii, care au ca element comun pestele.Va promova bucatariile specifice satelor din Delta Dunarii si obiceiurile culturale ale etniilor prezente in zona, precum si bucatariile bazate pe carne din peste, din alte zone. In acelasi timp va oferi amatorilor de peste un loc unde sa se simta bine si unde pot consuma diferite sortimente de peste si fructe de mare. Atmosfera de festival se va simti prin prezenta pe scena a unor formatii si ansambluri folclorice din satele Deltei sau din muzica autohtona.
 
targ bucuresti 
LOCALIZARE: PAVILION CENTRAL A - ROMEXPO - BUCURESTI (Bulevardul Marasti, nr. 65-67)
PERIOADA: 22.03.2018 – 25.03.2018 
PROGRAM VIZITATORI:
JOI - SÂMBĂTĂ: 10:00-18:00
DUMINICĂ: 10:00-15:00
 
Pentru orice fel de solicitare, detalii despre expoziție sau rezervări organizatorii pun la dispozitie următoarele date de contact:
 
CRISTIAN ALBU
cristi.albu@fishingandhuntingtv.com
 
VICTOR HODOROG
victor@fishingandhuntingtv.com
 
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii