Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cea mai mare expozitie de pescuit organizata vreodata in Romania e in martie la Bucuresti.

marți, 9 ianuarie 2018
A treia editie Fishing & Hunting Expo 2018 se va desfasura in perioada 22-25 Martie, timp de 4 zile, in Pavilionul Central A de la Romexpo si va fi organizata de Fishing & Hunting Channel.
 
Ediția cu numarul III vine cu surprize atat pentru expozanți, cat si pentru vizitatori, care speram sa fie in numar cat mai mare si sa raspunda invitației noastre de a se bucura de cele mai noi echipamente de pescuit, vanatoare, outdoor si ambarcațiuni, dar si de bucate alese, gatite pe loc, in zona amenajata special pentru Festivalul Pestelui.
 
f & h expo 2018 
 
Festivalul pestelui isi propune sa devina un eveniment anual, care sa reuneasca traditiile culinare pescaresti autohtone, prin promovarea culturii gastronomice si folclorice din diferite zone ale tarii, care au ca element comun pestele. Va promova bucatariile specifice satelor din Delta Dunarii si obiceiurile culturale ale etniilor prezente in zona, precum si bucatariile bazate pe carne din peste, din alte zone. In acelasi timp va oferi amatorilor de peste un loc unde sa se simta bine si unde pot consuma diferite sortimente de peste si fructe de mare. Atmosfera de festival se va simti prin prezenta pe scena a unor formatii si ansambluri folclorice din satele Deltei sau din muzica autohtona.
 
"În acest moment avem confirmarea a peste 70 de companii, cu o suprafata de peste 3400 de mp, ceea ce inseamna cea mai mare suprafata de expunere din intreaga istorie a expozitiilor dedicate pescuitului, vanatorii si ambarcatiunilor. Au ramas numai 480 de mp disponibili. Se anunta un eveniment de exceptie", declara organizatorii.
 
plan expozitie f & h 2018 
Planul expoziției va fi updatat zilnic si poate fi vizualizat la Plan Pavilion A.
Fishing & Hunting Expo 2018 dorește să se mențină în poziția de cea mai mare expoziție de profil din România, cu participare internațională de cel mai înalt nivel, o expoziție în adevăratul sens al cuvântului.
 
Bulevardul Marasti, nr. 65-67, București
Program vizitare: joi-sambata 10.00 – 18.00, duminica 10.00 – 15.00
 
Pentru orice fel de solicitare, detalii despre expoziție sau rezervări organizatorii pun la dispozitie următoarele date de contact:
 
CRISTIAN ALBU
cristi.albu@fishingandhuntingtv.com
 
VICTOR HODOROG
victor@fishingandhuntingtv.com
 
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.