Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Crapmania.ro te provoaca la #10yearchallenge. Cea mai haioasa fotografie este premiata!

vineri, 18 ianuarie 2019
Ne plac provocarile din mediul online, iar cea mai noua dintre ele, lansata pe retelele de socializare, pare sa aiba succes si in randul pescarilor.
 
10yearchallenge vladut mateianu 
10 year challenge a aparut in ideea de a-i provoca pe oameni sa-si aminteasca de trecut si cum s-a schimbat viata lor in decursul a 10 ani.
 
10yearchallenge 
Crapmania.ro va provoaca la #10yearchallenge in care trebuie sa postati in cadrul paginii noastre de facebook https://www.facebook.com/Crapmania/ - fotografii cu voi la pescuit facute la cel putin 10 ani distanta.
 
senzor feeder 
Ca sa fie si mai atractiva provocarea, cei de la Senzor Planet ofera pentru cea mai haioasa fotografie un pachet de nada in valoare de 200 de lei din gama noua de feeder pe care o vor lansa la sfarsitul lunii februarie.
Concursul se incheie pe 31 ianuarie, iar castigatorul o sa fie anuntat pe facebook. 
 
Crapmania.ro 
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • sâmbătă, 19 ianuarie 2019 20:02

    Levente Lukacs : Cam slabut miza de 200 de lei pentru a posta poze poate ridiculoase despre cum aratam acum 10 ani. Fiti mai seroisi la asemena provocari sa fie si miza pe masura...