Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Duceti copiii la pescuit. Gratuit!

luni, 16 iunie 2014
“Şcoala de pescuit sportiv pentru copii”- se desfăşoară în intervalul 1 iunie – 15 noiembrie 2014 pe lacul din parcul Carol din Bucuresti, având scop promovarea pescuitului sportiv în rândul copiilor.
 
 
 
Acest proiect este consecinţa succesului avut în rândul celor mici, a concursului “Cupa Copiilor” organizat de către firma Arrow International, în fiecare an, începând din anul 2004, având de fiecare dată în medie 240 participanţi, cu vârste cuprinse între 4-14 ani, fiind considerată cea mai amplă acţiune de acest gen organizată pentru cei mici de 1 iunie. Prin urmare, în acest an, datorită colaborării între firma Arrow Internaţional, a Asociaţiei Pescar Sportiv, una dintre cele mai mari asociaţii de pescari sportivi din ţară, cu 700 membri activi – organizator cu experienţă (din anul 2008) a cursurilor de iniţiere în pescuitul sportiv, a revistei Pescuitul Pentru Toţi şiMarie Celeste Club Carol – administratorul luciului de apă a lacului din parcul Carol, a fost demarat proiectul “Şcoala de pescuit sportiv pentru copii”.
 
Calendarul activităţilor
 
• 1 iunie – concurs Cupa Copiilor – au perticipat 170 copii cu varste intre 4-14 ani.
• 15 iunie – 15 septembrie – Şcoala de Pescuit pentru Copii – cursuri de pescuit pentru copii organizate pe malul lacului Carol la sfârşit de săptămână.
• Evenimente/cursuri/concursuri cu grădiniţe, scoli, copii cu dizabilităţi (in cursul săptamănii).
 
S-a ajuns deja la a treia lecţie, primele avand ca temă – cunoaşterea peştilor, lecţii susţinute de către colectivul facultăţii de Piscicultură (USAMV), urmate fireşte de partide de pescuit.
Acţiunea este non-profit, înscrierile la această acţiune fiind gratuite.
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii