Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Fara certificat verde la Fishing & Hunting EXPO

marți, 15 martie 2022

FISHING & HUNTING EXPO – EDIȚIA a VI-a – 17-20 martie 2022

fishing and hunting expo

Într-o perioadă dificilă, marcată atât de criza pandemică, dar și de cea geopolitică, Fishing & Hunting Expo, cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de pescuit, vânătoare și outdoor din România, se va desfășura în perioada 17-20 martie 2022, în cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilionul B1, pentru că pasiunile trebuie să fie urmate.

Primii 1000 vizitatori plătitori din fiecare zi vor primi cadou câte o șapcă. Biletele pot fi achiziționate de la casieriile din fața Pavilionului B1, dar pot fi de asemenea achiziționate online în rețeaua myticket.ro și entertix.ro, LA UN PREȚ SPECIAL. De asemenea, online există și mai multe variante de abonamente disponibile, dar și cadouri garantate.

Accesul vizitatorilor se va face în baza biletului de intrare și fără prezentarea certificatului verde la care s-a renunțat, conform ultimelor știri de la autorități. Masca de protecție de asemenea nu va mai fi obligatorie în spațiile interioare și exterioare, dar recomandarea noastră este să o purtați în continuare la interior, pentru a fi mai bine protejați.

acces fishing and hunting expo 2022

F&H Expo a demonstrat încă de la prima ediție că este cea mai importantă expoziție de profil din România. Ediția a șasea se va desfășura pe o suprafață de peste 11 500 mp. Conform planului expoziției de pescuit și vânătoare, in centrul pavilionului vom regăsi scena și piscina pentru prezentări și demonstrații, iar la locul de entertainment vor fi simulatoare de pescuit, photobooth tematic, un cocktail bar, loc de joacă pentru copii, spații destinate pentru socializare și multe alte atracții.

fishing mall la expo

fh expo 2022

Pescarii, vânătorii sau iubitorii de activități outdoor pot găsi în cadrul F&H Expo echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit, armament, muniție și îmbrăcăminte pentru vânătoare, bărci și alte tipuri de ambarcațiuni, bălți, lacuri sau alte destinații de pescuit și vânătoare, pensiuni din destinațiile de pescuit sportiv din România și nu numai. De asemenea, la scena amplasată central vor avea loc workshop-uri de pescuit prezentate de unii dintre cei mai titrați pescari din România, presărate cu momente spectaculoase de șoimărit, muzică și tombole.

Restaurantele tradiționale cu mâncare pescărească și vânătorească de pe platforma exterioară a Pavilionului B1 – Aleea Negustorilor, dar și expozanții cu brânzeturi fine, delicatese vânătorești și pescărești de la interior vor încânta simțurile olfactive și gustative ale tuturor vizitatorilor expoziției.

Programul de vizitare al expoziției este de joi până sâmbătă între orele 10:00 și 18:00, respectiv duminică între 10:00 și 15:00.

PREȚURI BILETE LA LOCAȚIE:

Bilet Adulți, copii peste 14 ani – 30 lei – acces o zi, cadou inclus (șapcă) pentru primii 1000 de vizitatori, în fiecare zi; 

Copii între 7-14 ani și pensionari (cu prezentarea carnetului de elev respectiv a talonului de pensie): 15 lei cadou inclus (șapcă) pentru primii 1000 de vizitatori, în fiecare zi;

Copiii sub 7 ani au intrare gratuită.

fishing and hunting channel

Despre The Fishing & Hunting Channel – Organizatorul Fishing & Hunting Expo

The Fishing & Hunting Channel este un post de televiziune unic în Europa Centrală și de Est, care promovează prin emisiunile sale de pescuit, vânătoare, outdoor și cooking respectul pentru natură și animale precum și un stil de viață sportiv și sănătos pentru profesioniști, pentru amatori, dar și pentru întreaga familie. Ceea ce este important de menționat aici, este că postul The Fishing & Hunting Channel încearcă să militeze și să educe publicul telespectator că peștele și vânatul trebuie respectat și ocrotit. Nu de puține ori postul TV s-a implicat în campanii de sesizare a braconajului către forurile și instituțiile specializate, iar fiecare emisiune difuzată încearcă să explice oamenilor regulile pescuitului sportiv, în sistem ”Catch& Release”, precum și ocrotirea vânatului tânăr și sănătos.

The Fishing & Hunting Channel s-a lansat încă din anul 2004, emite în șase limbi străine, la calitate Full HD, 24 ore/7 zile pe săptămână, fiind disponibil în 9 țări din Europa și pentru 15 milioane de locuințe.

Crapmania.ro 

Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.