Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Festivalul scoicilor la Laguna Verde cu Chef Catalin Scarlatescu

miercuri, 31 mai 2017
Festivalul Scoicilor se va desfasura pe 30 Iunie - 2 Iulie 2017 in complexul Laguna Verde din Balotesti, iar cei care vor ajunge acolo vor avea parte, pe langa preparatele gatite chiar de chef Scarlatescu, si de muzica si relaxare in aer liber.
 
festivalul scoicilor laguna verde 
Chef Catalin Scarlatescu povesteste cum i-a venit ideea de a organiza un festival, nascuta, bineinteles, din pasiunea pentru fructe de mare.
 
"Obisnuiesc ca duminica sa gatesc pentru toti prietenii mei si, in ultima vreme, toti mi-au cerut mereu sa le fac scoici. Asa ca de cate ori am scoici proaspete, se stie: duminica se mananca la mine. Ne strangem zeci de prieteni si condimentam masa cu voie buna si povesti. De la traditia asta mi-a venit ideea sa fac un festival in toata regula, astfel incat oricine sa se poata bucura de o masa pe cinste."
 
Evenimentul este deja la a 4-a editie la Laguna Verde, iar anul acesta a fost organizat si la Constanta.
 
Intrarea este libera.
 
Laguna Verde Balotesti 
Laguna Verde este un complex situat la 15 km de Bucuresti, in comuna Balotesti. 
 
laguna verde 
laguna verde 
Foarte aproape de Capitala, la limita dintre Balotesti si comuna Moara Vlasiei se intinde un lac bogat in peste care, din 2012, a devenit Laguna Verde, o destinatie nu numai pentru pescarii amatori, ci si pentru familii, cupluri, tineri, dornici sa se relaxeze si sa se desprinda de agitatia orasului. Laguna Verde, complexul din jurul lacului, cuprinde camere de cazare, pontoane pentru pescari, locuri de joaca pentru copii, echitatie si un restaurant cu o capacitate de 140 de persoane in interior si 400 pe terasa, toate, inclusiv lacul, fiind o afacere de familie.
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.