Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Fishing & Hunting EXPO 2019 s-a incheiat cu un nou record de vizitatori.

miercuri, 3 aprilie 2019
București, 3 aprilie 2019
 
Cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de pescuit, vânătoare și outdoor din România, Fishing & Hunting Expo s-a încheiat în weekendul trecut cu un record de peste 16000 de vizitatori.
 
castigator dacia logan targ pescuit 
Anul acesta Fishing & Hunting Expo a pus la bătaie și o mașină Dacia Logan MCV la super-tombola expoziției, câștigătorul fiind un tânăr din Focșani, George Sandu.
 
sapca fishing & hunting 
Expoziția s-a desfășurat între 28 și 31 martie în Pavilionul B2 din cadrul Romexpo. Primii 1.000 de vizitatori din fiecare zi care au plătit un bilet întreg au primit câte un rucsac, iar primii 1000 de vizitatori din fiecare zi care au achiziționat un bilet redus au primit câte o șapcă.
 
F&H Expo a demonstrat încă de la prima ediție, unde a adunat peste 13.000 vizitatori, că este cea mai importantă expoziție de profil din România, cu participare internațională de cel mai înalt nivel. Anul acesta numărul expozanților care participă la expoziție pentru prima dată a ajuns la cifra de 50 din totalul de 130 de firme participante, fapt ce încurajează companiile respective, dar și organizatorii, că expoziția devine o realitate din ce în ce mai stabilă în peisajul specializat al pescuitului, vânătorii și petrecerii timpului în natură.
 
stand shimano fishing and hunting expo 
Fishing & Hunting Expo s-a desfășurat pe o suprafață de peste 12,000 mp, în care s-au regăsit scenă pentru prezentări, piscină pentru demonstrații de spinning, cel mai mare acvariu mobil din sud-estul Europei, simulatoare de vânătoare și pescuit, photobooth interactiv, un cocktail bar unde s-au servit băuturi tematice, loc de joacă pentru copii, spații destinate pentru socializare și multe alte atracții.
 
fishing mall 
Pescarii, vânătorii sau iubitorii de activități outdoor au găsit în cadrul F&H Expo echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit, armament și îmbrăcăminte de vânătoare, bărci, caiace și alte tipuri de ambarcațiuni, asociații de pescari și cluburi de pescuit sportive, ghizi de pescuit și vânătoare, bălți, lacuri sau alte destinații de pescuit și vânătoare, pensiuni din destinațiile de pescuit sportiv din România și nu numai.
 
În cadrul F&H Expo s-au regăsit workshop-uri de pescuit prezentate de unii dintre cei mai titrați pescari din România și din străinătate, presărate cu momente spectaculoase de șoimărit, dar și defilare cu dresaj canin specific.
 
rob hughes 
Cunoscuții Rob Hughes, căpitanul Echipei Naționale de Pescuit a Angliei, Paul Booth de la Ebro Crazy Cats,Piotr Piskorski, pescar binecunoscut de răpitori în Europa, Ardy Veltkamp, pescar de crap globe-trotter, Tamas Csejtei, de la Fishing & Hunting și mulți alți sportivi cunoscuți în întreaga lume, au fost prezenți în expoziție și au prezentat vizitatorilor ultimele noutăți și ponturi în materie de pescuit și vânătoare.
 
Despre The Fishing & Hunting Channel – Organizatorul Fishing & Hunting Expo
 
The Fishing & Hunting Channel este un post de televiziune unic în Europa Centrală și de Est, care promovează prin emisiunile sale de pescuit, de vânătoare și de cooking respectul pentru natură și animale precum și un stil de viață sportiv și sănătos pentru profesioniști, pentru amatori, dar și pentru întreaga familie. Ceea ce este important de menționat aici, este că postul The Fishing & Hunting Channel încearcă să militeze și să educe publicul telespectator că peștele și vânatul trebuie respectat și ocrotit. Nu de puține ori postul TV s-a implicat în campanii de sesizare a braconajului către forurile și instituțiile specializate, iar fiecare emisiune difuzată încearcă să explice oamenilor regulile pescuitului sportiv, în sistem” Catch& Release”, precum și ocrotirea vânatului tânăr și sănătos, cu capacitate de reproducere maximă. The Fishing & Hunting Channel s-a lansat încă din anul 2007 și emite în 5 limbi străine, la calitate Full HD, 24 ore/7 zile pe săptămână, fiind disponibil în 13 țări: Ungaria, România, Bulgaria, Slovacia, Republica Cehă, Serbia, Muntenegru, Croația, Bosnia, Rep. Moldova, BeNeLux, ajungând în peste 15 milioane de locuințe.
 
fh expo 
Alte atracții la Fishing & Hunting Expo 2019  
 
Cel mai mare acvariu mobil din Sud-Estul Europei are 22,000 de litri și a poposit la Fishing & Hunting Expo cu un camion de 14 metri lungime. Acvariul a reprezentat cu siguranță unul dintre punctele culminante ale evenimentului, mai ales pentru cei mici. Peștii mari de apă dulce au putut fi observați aici în habitatul lor natural, iar mișcarea și hrănirea lor au fost urmărite prin peretele de sticlă iluminat lung de 8 metri.
 
TABU Social Bar Events a venit la Fishing and Hunting Expo cu cele mai fresh cocktailuri. Cu cei cinci tineri barmani, având peste 10 ani de experiență în arta mixării de cocktailuri, TABU Social Bar Events a reușit în mai puțin de un an să devină printre cei mai solicitați pe piața de evenimente private și nu numai. La sfârșitul anului 2018, Marian Moisi a câștigat etapa pe Europa de Est a concursului “Bacardi Legacy”, urmând să reprezinte România în finala de la Amsterdam. Astfel, creația sa “A Secret” obține șansa de a intra în meniurile de cocktailuri din toată lumea.
 
fh expo mancare 
Restaurantele tradiționale cu mâncare pescărească și vânătorească de pe platforma exterioară a Pavilionului B2, dar și expozanții cu brânzeturi fine și delicatese vânătorești și pe bază de pește și vânat de la interior au încântat simțurile olfactive și gustative ale tuturor vizitatorilor expoziției.
 
Pentru mai multe informații, fotografii sau alte detalii, vă rugăm să ne contactați la office@fishingandhuntingexpo.ro
 
Dana Hodorog
Marketing Manager Tematic Media Group
Telefon 0741 185 690
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.