Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

FL Casting Day organizat de Claumar amanat din cauza viscolului.

sâmbătă, 23 februarie 2019
Din cauza conditiilor meteorologice neprielnice, organizatorii au decis amanarea evenimentului ''FL CASTING DAY'' pentru duminica, 24 februarie 2019.
 
fl casting day
 
''Din cauza rafalelor puternice de vant suntem nevoiti sa amanam evenimentul "FL CASTING DAY" pentru duminica, 24 februarie 2019, orele 11, in aceeasi locatie: terenul din spatele lacului Moara Vlasiei 2, langa padure'', anunta Claudiu Popa, managerul Claumarpescar.ro
 
claudiu popa claumar
 
Intalnirea era programata initial pentru sambata, fiind a treia saptamana la rand in care cei de la Claumar Pescar aduna pescarii pentru a testa lansete de la diferite branduri.
 
Astfel, in ultima zi din acest week-end se vor face aruncari cu lansete din portofoliul FL, unul dintre cei mai bine vanduti producatori de scule de pescuit.
 
Modelele care vor fi supuse testarii sunt urmatoarele:
 
 
 
 
 
 
 
 
pescuit lansete fl 
Noua senzatie a anului 2019 de la FL se numeste Warrior si va fi in premiera testata in Romania.
 
echipament fl 
Nu se vor putea face aruncari cu alt echipament fata de cel pus la dispozitie de organizatori.
 
Ca de fiecare data, Carmangeria Ozana este prezenta la casting si sponsorizeaza participantii cu cel mai gust gratar de final.
 
Claudiu Popa
claumarpescar.ro
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.