Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

FOTO Succes total la Casting Shimano organizat de Claumar Pescar.

luni, 4 februarie 2019
lansete crap shimano 
Evenimentul organizat de Claumar Pescar cu sustinerea Normark Sport Romania, s-a desfasurat sambata, 2 februarie, in spatele lacului Moara Vlasiei 2. La aceasta sesiune de casting au participat aproape 200 impatimiti ai fenomenului. Vremea a tinut cu organizatorii, iar participantii au avut ocazia sa descopere ce lanseta din gama TX de la Shimano li se potriveste.
 
claumar pescar 
„A fost o atmosfera foarte placuta si ne bucuram ca evenimentul a avut succes. Sincer, nu ne-am asteptat ca o sa fie asa multa lume prezenta, iar pentru urmatoarele intalniri vom fi cu siguranta mai pregatiti din toate punctele de vedere. Multumim pe aceasta cale Normark Romania, carmangeriei Ozana si tuturor pescarilor care s-au implicat la organizare”, a marturisit Claudiu Popa, managerul de la Claumar Pescar.
 
shimano casting claumar 
Cele mai lungi aruncari au fost inregistrate cu lansetele Shimano TX7, TX5 si TX9A si au masurat 185 metri.
 
casting cu claumar 
Dupa reusita de sambata, echipa Claumar Pescar a anuntat deja data urmatoarei sesiuni de casting: 16.02.2019, ocazie in care se vor putea testa lansetele producatorului FOX.
 
Urmariti in albumele de mai jos, imaginile surprinse de colegul nostru, Dragos Grivei. 
 
Claudiu Popa
Albume:
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.