Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Gafa la Claumar de Black Friday. Mulinete si lansete vandute cu reduceri colosale.

joi, 2 noiembrie 2017
Magazinul online Claumarpescar.ro s-a confruntat cu o eroare de sistem ce a dus la reduceri masive pentru mai multe produse. Seturi de 4 lansete si 4 mulinete au putut fi achizitionate sub pretul de bucata. Cu toate acestea, administratorii de la Claumar au anuntat ca vor onora toate comenzile.
 
black friday claumar 
Joi dimineata, intre orele 7:00 si 11:00 au fost actualizate gresit preturi pentru kitt-uri de 4 lansete sau 4 mulinete, unele ajungand sa coste mai putin decat pretul per bucata redus pe care comerciantul dorea sa-l afiseze.
 
De exemplu, un set de 4 mulinete DAM Quick Renegate ce in mod normal o singura bucata are pretul de 307 lei, iar in campania Black Friday trebuia sa coste 264 de lei / bucata, a fost vandut la doar 243,59 de lei / set 4 buc. De asemenea, un set de 4 lansete Prowess Darkstar 3,00 metri a fost vandut cu pretul de 138,15 lei. Doar o singura lanseta are in mod obisnuit pretul de 259 lei.
 
"Vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid. Din pacate volumul mare de produse cu pret promotional a cauzat erori de sistem si intarzieri in afisarea preturilor pe site.", a anuntat Claudiu Popa, managerul general al Claumarpescar.ro
 
Valoarea totala a reducerilor gresite este de peste 15000 de lei.
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • joi, 2 noiembrie 2017 16:03

    Andrei Godea : Nu pare eroare de sistem...

  • luni, 6 noiembrie 2017 11:06

    Dan Gabriel Calinescu : Cu siguranta nu a fost o gafa. Gafele de regula nu vizeaza doar anumite produse si de regula pagubele sunt mult mai mari de 15000 lei. Sa fim seriosi, la preturile la care sunt majoritatea produselor, vorbim de un numar foarte mic de produse vandut la "pretul de gafa". La EMAG acum un an sau doi a fost pe bune buseala (stiu din surse oficiale) si acolo au fost pagube de peste 500000 de euro. :)