Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Hai la Balul Pescarilor din Carpati!

marți, 22 august 2017
Asociația Club Carp Cristian va invita la a doua editie a Balului Pescarilor din Carpati. Evenimentul va avea loc in data de 4 noiembrie 2017 incepand cu orele 19:00 la Caminul Cultural din orasul Cristian, judetul Brasov.
Organizatorii anunta ca vor fi 350 de locuri disponibile.
 
Formatia Carpatia Brasov va intretine atmosfera pe toata durata balului, iar la miezul noptii invitatii vor avea parte de un spectacol incendiar sustinut de cunoscuta artista ADDA.
 
Balul Pescarilor Brasov 
Balul Pescarilor se afla deja la a doua editie si nu se adreseaza decat pescarilor din Brasov, ci este un prilej pentru toti pescarii de a petrece cu dans si cantece traditionale sfarsitul sezonului de pescuit.
 
balul pescarilor 
Pretul unui bilet achitat pana in 16 septembrie este de 100 de lei. Ulterior acestei date, pretul va ajunge la 125 de lei.
 
Asociatia Club Carp Cristian va asteapta sa petreceti o noapte de neuitat alaturi de ei! Pentru mai multe detalii puteti contacta organizatorii la nr. de telefon: 0746 164 302.
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.