Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Hai la F&H EXPO! S-a deschis expozitia de pescuit de la Romexpo!

joi, 2 martie 2017
Marea deschidere a F&H EXPO coincide cu venirea primaverii in Bucuresti, asa ca multi vizitatori sunt asteptati sa ia cu asalt pavilioanele din complexul expozitional Romexpo.
 
targ pescuit 
Inca din prima zi vizitatorii pot beneficia de ofertele pregatite de expozanti, sesiuni de workshop in standurile dotate cu piscina sau in cadrul scenei de la F&H Expo vor avea posibilitatea de a vedea multe noutati in materie de echipamente de pescuit, dar si de a afla multe informatii de la nume grele din pescuit.  
 
program piscina 
program scena 
Pretul unui bilet intreg este de 30 lei, iar primii 8000 de vizitatori primesc un cadou in valoare de 25 de lei format dintr-un tricou si guler/caciula fleece , bere plus multe alte surprize in standul Neumarkt si un catalog al expozitiei).
 
Copiii cu varste cuprinse intre 7-14 ani si pensionarii care prezinta talonul de pensii vor achizitiona bilete la pret redus la jumatate: 15 lei.
 
bere neumarkt pescuit 
Fishing & Hunting EXPO se incheie duminca 5 martie. Programul zilnic de vizitare este intre orele 10 si 18. 
Este cel mai mare eveniment de pescuit care a avut loc vreodata in Romania.
 
Crapmania.ro
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.