Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

In direct de pe balta in fiecare saptamana!

luni, 2 martie 2020
Pescarii au un nou motiv de bucurie. Senzor Planet si Claudiu Costache difuzeaza saptamanal, in transmisiune directa de pe malul apei, o noua emisiune adresata tuturor tipurilor de pescari, fie ca sunt avansati sau incepatori.
 
claudiu costache live 
''Prin intermediul transmisiunilor live de pe balta ne dorim sa oferim pescarilor informatii, recomandari si raspunsuri la intrebari legate de abordarea partidelor de pescuit si nu numai, chiar de acolo din mijlocul lacului si cu situatiile imprevizibile ce apar de fiecare data. De asemenea, incercam sa aratam prin practica modurile in care produsele noastre se pot prepara si utiliza.'', transmite compania Senzor.
 
senzor planet 
Claudiu Costache este un pescar cu state vechi, cu participari si multe trofee obtinute in competitiile de pescuit la crap, fiind unul dintre tinerii crescuti in pepiniera clubului Senzor.
 
top amix senzor 
Prima editie a avut loc vinerea trecuta la Tancabesti, iar cel mai urmarit moment al editiei a fost cel in care Claudiu a surprins o trasatura in direct, finalizata cu un crap de 7 kilograme. Tot in cadrul transmisiunii, pescarii au putut sa vada o parte dintre noutatile anului 2020 de la Senzor, precum si modul in care Claudiu le foloseste sau isi confectioneaza monturile.
 
fumigena pescuit 
Transmisiunea a adunat deja peste 37 000 de vizualizari, fiind una dintre cele mai vizionate emisiuni de tipul LIVE despre pescuit.
 
LIVE-urile cu Claudiu Costache vor putea fi urmarite in fiecare saptamana, vinerea de la orele 19 pe pagina de facebook Senzor Planet, si se vor desfasura pe diferite balti. Pescarii isi pot exprima opiniile in alegerea nadelor si a baltilor pentru editiile urmatoare. Cele mai inspirate comentarii vor fi premiate cu produse Senzor.
 
dyno lake 
Pe 6 martie sunteti asteptati in direct de pe Dyno Lake, un lac promitator, recent intrat in circuit.
 
claudiu costache 
Asteptam sugestiile si intrebarile voastre pe pagina noastra de socializare. Va multumim! 
 
Echipa Senzor
https://snz.ro 
 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.