Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Interes ridicat in randul expozantilor pentru F&H EXPO, editia 2019.

vineri, 12 octombrie 2018
"Fishing & Hunting Channel organizează și în 2019 expoziția dedicată pescarilor, vânătorilor și pasionaților de outdoor,Fishing & Hunting Expo 2019, o expoziție ce devine certitudine odată cu ediția a patra. Vom da startul sezonului 2019 în materie expozițională cu patru zile explozive, în perioada 28-31 Martie 2019.
 
f&h expo 
Din dorința de a satisface cât mai bine nevoile dumneavoastră, dar și pentru o experiență deosebită pentru vizitatori și expozanți deopotrivă, am ales să mutăm expoziția de anul viitor în cel mai nou și mai dotat spațiu expozițional de la Romexpo, PAVILIONUL B2, unde avem la dispoziție peste 11.500 de metri pătrați.
 
f&h expo 
Edițiile din anii trecuți ale Fishing & Hunting Expo ne-au confirmat că împreună putem să construim cea mai mare expoziție de pescuit, vânătoare și outdoor organizată în România, și de ce nu, din zona Europei de Est. Planul expoziției va fi updatat zilnic și poate fi vizualizat la adresa:
 
Pentru detalii și comenzi pentru Fishing & Hunting Expo 2019 vă stăm la dispoziție pe email office@fishingandhuntingtv.ro", se arata intr-un comunicat emis de F&H Channel pe pagina oficiala a evenimentului.
 
cristi albu  
"Nu am crezut ca, odata ajunsa in Pavilionul Central, expozitia noastra poate sa evolueze, insa iata-ne astazi in fata unei noi provocari, aceea de a organiza expozitia in cel mai mare pavilion Romexpo, pavilionul B2. Este cel mai nou, mai dotat si mai performant pavilion, locul unde se desfasoara cele mai mari expozitii din tara. Fishing & Hunting Expo devine, iata, o certitudine si ma simt indatorat sa le multumesc inca o data toturor expozantilor si vizitatorilor care au crezut in proiectul Fishing & Hunting Channel", ne-a marturisit Cristian Albu, managerul de proiect.
 
mimteam romania 
Expozantii au luat cu asalt standurile propuse de catre organizatori, iar in primele 3 zile de la comunicat, o mare parte de ele au fost deja inchiriate de cele mai importante companii din industria de pescuit.
 
Crapmania.ro 
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.