Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Liga campionilor la pescuit sau Danube Delta Predator Challenge!

sâmbătă, 19 septembrie 2020

La rapitori se poate! 100 de echipe de pescari se vor intrece in perioada 23-26 septembrie 2020 in Delta Dunarii, in cadrul celei mai mari competitii de pescuit la rapitori din barca organizata pana acum in Romania. Participantii vor beneficia de serviciile Lebada Luxuary Resort & SPA, gazda acestui eveniment, pe toata durata competitiei. 

In premiera in Romania si in Delta Dunarii vor puncta toate cele patru specii reprezentative de rapitori, stiuca, salaul, avatul si bibanul, intr-un sistem simplu si eficient, catch&foto / video&release (prinzi, fotografiezi, filmezi, eliberezi), astfel incat toti pestii prinsi sa se intoarca imediat teferi si nevatamati in mediul lor natural.

La capitolul premii, din nou premiera in Romania, valoarea acestora va depasi 50 000 euro, premiile constand in barci, motoare termice si electrice, echipamente pescuit, gadgeturi.

danube delta predator challenge 2020

Toti participantii vor avea o sansa de a castiga, la finalul competitiei, dupa decernarea castigatorilor, zeci de premii ce vor fi acordate in sistem tombola prin tragere la sorti.

Taxa de participare este de 3500 lei/echipa si include cazare, pensiune completa, bar, transfer si alte servicii surpriza de 5 stele oferite de Lebada Luxuary Resort & SPA.

Din punct de vedere media, expunerea evenimentul va beneficia de sprijin TV, Radio, televiziuni online, site-uri de specialitate si studiouri live la fata locului.

mihai bobonete

Inca mai sunt cateva locuri libere la DDPC 2020!

Pentru cei care nu au reusit in trecut sa se inscrie la DDPC 2020, organizatorii anunta cateva locuri libere gratie echipelor din strainatate care, din pacate, conform conditiilor actuale Covid – 19 nu se pot alatura in aceasta perioada.

Prima aplicatie pentru competitii de pescuit se lanseaza la Danube Delta Predator Challenge!

Este vorba despre o aplicatie de telefon prin care pescarii de competitie pot puncta pestii prin simpla fotografiere a acestora pe riglele de masurare. Astfel, in cel mai scurt timp, pestii sunt eliberati imediat in mediul lor natural.

Cum functioneaza?

In prima faza se implementeaza in aplicatie sistemul de punctare folosit de concurenti in functie de competitie, regulament, specii, cm, kg, criterii de departajare, etc.

Danube Delta Predator Challenge.

Ca si exemplu, vom lua DDPC 2020, competitia in cadrul careia se va lansa aplicatia Predator Challenge. Dupa ce si-a instalat aplicatia, fiecare echipa primeste un “user name” si o parola pe care le introduc in sectiunea competitiei pentru a se inregistra.

Un alt sistem de arbitraj.

La DDPC puncteaza cei mai mari 10 pesti prinsi in cele doua zile/manse, pe sistemul 1cm = 1punct. Pentru fiecare specie prinsa din cele patru care puncteaza in concurs (stiuca, salau, biban, avat) se acorda un bonus de 100 puncte. Bonusurile se activeaza din momentul in care echipa participanta reuseste sa prinda 10 pesti, indiferent de specie.

aplicatie pescuit

In timpul competitiei, concurentii aseaza pestii pe riglele de masurare, ii fotografiaza si trimit fotografiile prin aplicatie arbitrului sef/staff-ului de verificare. Dupa validarea fotografiei, clasamentul se poate vedea in timp real in sectiunea “Statistici” a competitiei, atat de concurenti cat si de ceilalti utilizatori ai aplicatiei.

Ca si extra masuri de siguranta, toti concurentii au obligatia sa se filmeze pe toata durata competitiei, sa se fotografieze cu pestii prinsi si punctati si sa aiba dovada video a eliberarii acestora. In plus, fiecare echipa are obligativitatea sa noteze pestii prinsi pe fisa de arbitraj primita de la organizator: specie, cm, ora la care a fost inregistrata captura.

Fotografiile facute prin intermediul aplicatiei se regasesc si in galleria foto a telefonului, imprimate cu data si ora la care s-au realizat. Sistemul aplicatiei are un soft care recunoaste dublarea fotografiilor sau trimiterea aceleiasi fotografii/aceluiasi peste. Pe langa sectiunea de competitii, aplicatia Predator Challenge ofera si alte informatii despre competitii, stiri, calendar evenimente, vreme, filme, produse magazine online, alte notificari.

Aplicatia Predator Challenge poate fi descarcata de aici:

IOS https://apps.apple.com/us/app/id1529251124

Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rosapp.predator

sponsori pescuit

Mai multe informatii despre regulament si inscrieri DDPC 2020 gasiti pe www.rapitorimania.ro.

Sursa: Rapitorimania 

Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.