Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Lotul national, probleme la decolare

miercuri, 6 octombrie 2010
STOL DE PASARI LA MOTOR
 
Stol de pasari la motor. Aeronava Boeing 737, in care s-a aflat lotul national de pescuit la crap, a franat dramatic si a anulat decolarea. Cu cateva secunde inainte de decolare, la o viteza de peste 200 de km pe ora, pilotul a decis intempestiv sa amane decolarea, deoarece un stol de pasari intrase in contact cu unul din motoarele avionului. Frana a fost foarte brusca, iar pasagerii, printre care si componentii lotului national de pescuit la crap, au tras o sperietura teribila. Ei au fost coborati din aeronava, iar dupa doua ore imbarcati din nou. Dupa controale riguroase si o intarziere de patru ore cursa Blue Air de Londra a decolat in conditii sigure.


NE ACREDITAM ASTAZI

Intarzierea cauzata de incidentul aviatic a condus la ratarea acreditarii lotului Romaniei in ziua de marti, pentru ca acesta a ajuns tarziu la destinatie. Seful delegatiei, Costel Stanila, va acredita astazi nationala noastra, iar lotul va intra in programul obisnuit. Pescarii romani erau aseara obositi si flamanzi, dar fericiti ca au ajuns pana la urma cu bine in Anglia, la cativa kilometri de lacurile de concurs.BOILIES SI SUSPANS

Pescarii de la Planet Carp, adica lotul national, sunt foarte increzatori in sansa lor, mai ales dupa rezultatele antrenamentelor. Chiar daca se afla in patria ZIG RIG-ului, moldovenii spera sa prinda foarte bine si pe fundul apei, in stil romanesc, pentru ca sunt foarte increzatori in nada pe care au ales-o si pe care au ridicat-o personal in cursul zilei de ieri de la Bait and Feed Company (Hertfordshire). Este vorba de boiliesuri de mici dimensiuni, cu coordonate deocamdata secrete, pe care Dave Wiles le-a preparat – prin intermediul companiei Meet Carp din Romania.

Zilnic, ultimele noutati din cantonamentul echipei nationale numai pe CRAPMANIA.RO

Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.