Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

MAREA DESCHIDERE! Un brand nou pe luna, este sloganul Fishing Mall!

vineri, 7 septembrie 2018
Un nou magazin cu produse pentru pescuit se deschide in capitala. Pozitionat in Complexul Comercial Auchan Pallady si cu o suprafata utila de 350 mp, isi deschide portile sambata 8 septembrie la ora 12.
  
fishing mall 
Cu Gabi Tomulescu pe partea de crap si Stefan Stoica la spinning, cei de la Fishing Mall cred ca stiu exact ce le trebuie pescarilor. Locatia este amenajata foarte modern, iar marfa diversificata si bine aleasa. Complexul comercial Auchan Pallady se afla la iesirea din Bucuresti pe Autostrada Soarelui (Decathlon, Jumbo si in scurt timp IKEA).
 
fishing mall 
fishing mall 
fishing mall 
fishing mall 
Noul magazin are o suprafata de 350 mp si peste 60 000 de repere in acest moment. Mai mult, in fiecare luna portofoliul Fishing Mall va spori cu cate un BRAND nou.
 
deschidere fishing mall 
Pentru deschidere, in acest weekend (8-9 septembrie) sunt anuntate reduceri intre 5 si 20% in functie de produs. Programul este pana la ora 20:00.
 
Crapmania.ro
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.